Promotie de 2100 EURO la Implanturile mamare Mentor (garantate pe viata) la Clinica de chirurgie estetica Zone Medical Estet din Bucuresti

BUCURESTI - 7 aprilie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Promotia primaverii la clinica Zone Medical Este . Cele mai performante implanturi mamare MENTOR( Memory Gel) sunt utilizate in centrul de chirurgie plastica si estetica Zone Medical Estet din Bucuresti. Interventiile de marire a sanilor cu implanturi mamare se realizeaza sub coordonarea Dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica-estetica-microchirurgie reconstructiva , Doctor in Medicina. Promotia actuala la implanturile cu gel coeziv Mentor este sustinuta de clinica Zone Medical Estet in parteneriat cu concernul Mentor(lider pe piata mondiala a implanturilor mamare).Alegerea implanturilor este individualizata pentru fiecare pacienta in parte si sunt garantate pe viata de firma MENTOR

  Promotie 2100 Euro la  marirea sanilor  cu implanturi mamare siliconice cu gel coeziv MENTOR

In  prezent  Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti (Clinica Dr Turcu Eugen) impreuna cu firma  americana Mentor (lider mondial in domeniul implanturilor mamare) sustine o campanile promotionala lamarirea sanilor cu implanturi mamare siliconice cu gel coeziv MENTOR ( memory Gel). Acest tip de implanturi prezinta garantie “pe viata” -lifetime replacement policy- in conformitate cu conditiile impuse de firma Mentor.Promotia este limitata la numarul de implanturi pus la dispozitie de firma producatoare a implanturilor( MENTOR)

Programarea consultatiilor si interventiilor chirurgicale se va face tinind cont de numarul de implanturi puse la dispozitie de firma MENTOR in aceasta perioada precum si de disponibilitatea de timp a clinicii Zone Medical Estet.

In urma campaniei promotionale preturile interventiilor de marire a sanilor cu implanturi mamare Mentor vor fi urmatoarele:

-2100 euro ( pentru implanturile rotunde MENTOR)

-2400 euro ( pentru implanturile anatomice MENTOR)

In aceste preturi sint incluse:

implanturile  rotunde  sau anatomice MENTORinterventia chirurgicalaanestezia generala, supravegherea permanenta 24/24 oreinternarea in clinica 24 ore si medicatia aferenta acestei perioade.

Nu sunt incluse in pret:

-consultatia,analizele de laborator si explorarile functionale(se efectueaza  la clinicile partenere: Synevo, Medlife, Sanador sau Medas)

-bustiera

-controalele postoperatorii

Operatia de marire a sanilor cu implanturi  siliconice reprezinta o decizie personala  a pacientelor in scopul remodelarii estetice a sanilor. Cunoasterea posibilitatilor terapeutice, avantajelor implanturilor siliconice dar si riscurile si complicatiile posibile este primul pas in luarea unei decizii corecte.  Aceasta decizie trebuie luata numai dupa obtinerea tuturor informatiilor corecte. Informatii se obtin la consultatie in urma evaluarii individuale si reprezinta singura modalitate recomandata in acest sens. Informatiile luate de pe forumuri sau persoane neavizate  din punct de vedere professional sint subiective si pot induce in eroare pacienta in luarea unei decizii corecte.Pentru a profita de promotie pacientele trebuie sa solicite telefonic secretariatului clinicii Zone Medical Estet o programare pentru consultatie.Consultatia este primul pas pe care trebuie sa-l faceti daca doriti o marire a sanilor cu implanturi mamare chiar daca doriti sau nu sa profitati de aceasta promotie.  Consultatia este momentul in care se face o evaluare individuala a fiecarei paciente si se precizeaza indicatia pentru  acest tip de interventie.In timpul consultatiei care dureaza in medie 45 minute , Dr. Eugen Turcu  va prezenta tipul de implant folosit, caracteristicile acestuia si particularitatile interventiei ( indicatii, contraindicatii si posibile complicatii). Tot la consultatie vi se vor recomanda analizele si explorarile paraclinice necesare efectuarii interventiei  precum si locul efectuarii acestora.  Numai in  momentul in care aceste investigatii sint efectuate si echipa operatorie decide ca pacienta este eligibila pentru interventie se face programarea pentru operatie.Aceste etape trebuie obligatoriu respectate deoarece echipa chirurgicala  a clinicii condusa de Dl Dr Eugen Turcu pune accentul in primul rind pe  corectitudine profesionala, siguranta pacientului si  probitate morala.

Este important de mentionat:

Consultatia nu implica obligatoriu efecuarea interventiei  ( clinica poate refuza efectuarea interventiei daca pacienta nu este eligibila pentru aceasta)Pacienta trebuie sa respecte toate indicatiile si etapele premergatoare interventiei incluzind si controalele postoperatorii. Toate acestea sint absolute necesare pentru o buna desfasurare a interventiei si evolutiei postoperatorii.Toate detaliile despre interventie se obtin numai la consultatie si nu telefonic sau prin mail.

Alegerea formei implanturilor siliconice se face in functie de forma sanului pacientei si nu in ultimul rand de ceea ce doreste pacienta sa obtina in urma interventiei. Marimea implanturilor se apreciaza pe baza unor masuratori specific, in acest sens se determina exact marimea necesara obtinerii unui san mai mare dar cu aspect natural, estetic.Pacienta trebuie informata despre anumite precautii ce vor trebui luate inainte de operatie:

-intreruperea tratamentului cu anticonceptionale cu cel putin o luna inainte de interventie.

-intreruperea fumatului,tratamentului cu antiinflamatorii nesteroidiene si altei medicatii cu cel putin 10-14 zile inainte de interventie

-interventia nu trebuie planificata in timpul menstruatiei.

Interventia de marire a sanilor cu implanturi siliconice implica anestezie generala si internare in clinica minim 24 ore. Daca se considera necesar  internarea poate dura si 48 ore postoperator. Se recomanda ca in primele trei zile dupa interventie pacienta sa revina la control pentru o buna monitorizare a procedurii stiindu-se ca primele trei zile reprezinta perioada in care complicatiile postoperatorii apar cel mai frecvent. Celelalte controale se vor efectua la recomandarea chirurgului plastician in functie de situatie.Purtarea bustierei este indicata pentru o perioada de 6-8 saptamini postoperator iar utilizarea diferitelor medicamente se face numai la indicatia medicului.Toate detaliile despre posibilele complicatii trebuie discutate cu pacienta inainte de interventie ( in momentul consultatiei) si pacienta trebuie sa semneze formularul de acord medical al clinicii in vederea interventiei.

Informatii suplimentare despre procedura de marire a sanilor cu implanturi mamare MENTOR se pot obtine si de pe siturile clinicii noaste : 

www.clinicaestet.ro  sau www.chirurgie-estet.ro.

Detalii se pot obtine si telefonic la secretariatul clinicii Zone Medical Estet( Tel 0213340080 sau 0761640626)

Despre Zone Medical estet

Zone Medical Estet-Centru de excelenta in chirurgie plastica, chirurgie estetica si medicina estetica
Clinica Zone Medical ESTET este o clinica de lux situata in partea de sud a capitalei(intersectia sos.Oltenitei-calea Vitan)) intr-un cartier de vile linistit .Clinica Zone Medical ESTET este o clinica de specialitate : chirurgie plastica-cestetica si otorinolaringologie (ORL).Profesionalismul,seriozitatea si confidentialitatea tratamentelor reprezinta atuurile clinicii noastre.Clinica Zone Medical ESTET ,prin intermediul specialistilor in chirurgie plastica-estetica si ORL asigura tratamente bazate pe tehnologii moderne a caror eficienta a fost probata de-a lungul timpului in Europa si USA. Toate materialele folosite in clinica (chirurgie estetica si ORL ) sint certificate CE si au avizul ministerului sanatatii din Romania.
Clinica Zone Medical Estet ofera consultatii si tratamente in urmatoarele domenii:
chirurgie plastica si estetica
otorinolaringologie(O.R.L.)
estetica medicala nechirurgicala faciala si corporala.(medicina estetica)
Activitatea clinicii Zone Medical ESTET este coordonata de Dr.Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica-microchirugie reconstructiva,Doctor in Stiinte Medicale cu o experienta de 19 ani in chirurgia plastica .Dr Eugen.Turcu este proprietarul si managerul clinicii. Clinica,este structurata pe trei nivele(parter si doua etaje),pe o suprafata de 500 metri patrati si are facilitati medicale multiple,circuite si dotari conform normativelor