Ambalaje carton sunt secretul vanzarii produselor de patiserie

Craiova - 28 februarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Pateuri cu branza sarata, aburinde, abia scoase din cuptor, strudele cu mere, cornuri cu ciocolata sau melcisiori cu nuca, cu mirosul lor imbietor sunt pur si simplu irezistibile si orice trecator, mai mult sau mai putin infometat, nu va putea rezista tentatiei de a se infrupta. Da, asta se intampla in cazul patiseriilor care au vanzare direct in strada, dar ce te faci atunci cand trebuie sa livrezi marfa in tot orasul, in scoli, la micile buticuri de cartier sau in hypermarketuri? Vei avea nevoie, fara doar si poate, de ambalaje carton potrivite!

Ambalaje carton sunt secretul vanzarii produselor de patiserie

Pentru livrarea produselor de patiserie ai nevoie de ambalaje carton

Ce sunt produsele de patiserie? Exista o gama variata, insa in comun au drojdia ca agent de afanare si faptul ca se impacheteaza de mai multe ori, scopul fiind acela de fragezire. In acest mod, miezul produselor de patiserie va cuprinde mai multe straturi de aluat ce sunt despartite printr-un film foarte subtire de grasime. Pot fi simple sau umplute, cu nuca, cu mac, ciocolata sau crema de vanilie, cu mere sau visine, cu dovleac sau fel si fel de creatii care mai de care mai apetisante, nebunie curata pentru papilele gustative.

Insa pentru a ajunge in mana degustatorilor, produsele de patiserie trec prin mai multe etape dintre care amintim:

- Malaxarea;

- Temperatura aluatului;

- Laminarea;

- Odihna aluatului;

- Modelarea;

- Ungerea cu ou;

- Dospirea;

- Coacerea;

- Ambalarea.

Noi ne vom concentra pe ambalare, deoarece despre asta este vorba in acest articol. Deci, cum se ambaleaza produsele de patiserie? Cele mai simple si mai practice sunt ambalaje carton, mai exact cutiile realizate din carton duplex sau carton ondulat. Aceste cutii sunt ideale pentru aranjarea produselor de patiserie, pentru o depozitare care sa nu le afecteze caracteristicile fizice, dar si pentru un transport in deplina siguranta pana la punctul de desfacere care poate fi o scoala, o gradinita, chioscuri si buticuri, mici sau mari magazine.

Si nu trebuie uitat un aspect, conteaza foarte mult gustul produselor de patiserie, insa nu trebuie uitat ambalajul, acesta vinde mai mult decat ai crede la prima vedere. Tocmai de aceea trebuie cumparate cutii pentru produsele de patiserie cat mai frumoase, asta pe langa rezistenta si caracterul lor igienic.

Astfel, cutiile ofera posibilitatea unei ambalari cat mai placute si, totodata, reclamei. Pe cutii se trec numere de telefon, diverse date de contact, numele si logo-ul companiei care se va imprima in memoria consumatorilor.

De unde cumpar ambalaje carton potrivite pentru produsele de patiserie?

Ambalaje carton destinate produselor de patiserie trebuie sa fie rezistente, sa ofere o foarte buna protectie si ambalare si un mediu sigur pentru un transport in siguranta. De dimensiuni variate, de forma patrata sau dreptunghiulara, viu colorate sau in culori neutre, in functie de necesitatile tale poti cumpara ambalaje carton de la Tompack.

Tompack iti ofera varietate, rezistenta si robustete, preturi bune, o colaborare cu profesionisti adevarati care se vor plia intotdeauna pe necesitatile clientilor. Toate cutiile pot fi personalizate prin plastifiere, stantare, caserare sau design grafic.

Transportul iti este oferit de catre echipa Tompack oriunde in tara!