Arcos ofera mobila la comanda!

Timisoara - 28 martie 2014

Comunicat tip General in Afaceri

Mobila la comanda este un adevarat chilipir. Aceasta nu numai ca se va potrivi perfect spatiului in care vrei sa o amenajezi, dar va fi realizata intocmai dupa preferintele tale privind dimensiunile, culorile si compartimentarea.

Arcos ofera mobila la comanda!

Arcos realizeaza mobilier la comanda pentru dormitor, sufragerie, holuri, spatii comerciale, baie, birouri, camera pentru copii sau bucatarie. Acestia te vor intampina cu oferte variate si de bun gust, iar materialul mobilierului este unul foarte bun. Arcos iti prezinta modelele de mobilier deja executate pentru a-ti oferi idei de design sau chiar a alege un anumit tip de decor. Agentii firmei iti vor prezenta gama de culori si de finisaje disponibile, astfel fiecare piesa de mobilier va fi personalizata la dimensiunile si aspectul dorit de tine. Arcos executa pentru tine cele mai variate articole de echipare a locuintei, in limita bugetului de care dispui.

Arcos are un atelier de mobila unde realizeaza activitati prelucrare a lemnului (taiere, finisare, asamblare). Pe baza schitelor oferite de proiectanti sau realizate de client si proiectanti impreuna, echipa are grija sa respecte toate cerintele la dimensiuni si calitate, utilizand lemn de calitate si materiale si accesorii care ofera piesei finale durabilitate si un aspect inedit. Piesele de mobilier realizate sunt din PAL de cea mai buna calitate. PAL-ul este usor de intretinut si are un aspect estetic si elegant. Placile sunt rezistente la apa si la zgarieturi. Marginile curbate sau ascutite sunt acoperite cu un strat sau banda de protectie, iar suprafetele sunt fine si usor de curatat. Datorita flexibilitatii de prelucrare, se pot obtine orice fel de forme si o varietate de culori care sa rezoneze cu mediul ambiant. Compania utilizeaza materiale si tehnici constructive potrivite pentru ca mobila la comanda sa ramana la fel de confortabila si utila mai multi ani la rand. Cel mai important beneficiu pe care il ai in colaborarea cu Arcos este adaptabilitatea mare la orice cerinte. Arcos nu ofera articole standard, ci doar mobila personalizata pe gustul tau, fiecare proiect fiind unic pentru firma.

Cu sediul in Timisoara, Arcos furnizeaza obiecte de mobilier exact pe gustul tau, pentru ca executa mobila la comanda. Diversele dotari si echipamente de care firma dispune ii recomanda pentru executia oricarei piese de mobila ce se poate executa din acest material, in proiecte unice pe care acestia le deruleaza pentru clienti. In plus, Arcos iti ofera si servicii de proiectare si executie, dar si de montaj de mobilier in Timisoara. Astfel placile din PAL si celelalte componente vor fi transportate in siguranta la domiciliul clientului. Personalul firmei are grija ca piesele sa ajunga la locatie in aceeasi stare de calitate pe care o aveau cand au parasit atelierul de productie. Dupa montajul de mobilier se verifica fiecare modul pentru stabilitate si rezistenta etansarii si se curata de eventualele ramasite si praf.

Pentru informatii suplimentare despre mobila la comanda si pentru comenzi acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Arcos. Cauta in showroom-ul din Timisoara pentru a afla mai multe despre piesele de mobilier. Achizitioneaza mobila la comanda oferita de Arcos pentru confortul tau si al familiei tale.

Datele de contact ale firmei Arcos

Adresa firmei: Str. Ariadna, Nr. 43, Timisoara

Email: office@arcosmob.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/arcos-ofera-mobila-la-comanda