Design interior de la Fine Design Studio

BUCURESTI - 23 ianuarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Daca vrei sa te bucuri de design interior realizat ca la carte, Fine Design Studio este solutia potrivita!

Design interior de la Fine Design Studio

Si cand vine vorba despre design interior, sau in special in acest caz, se aplica regula “less is more”, supraaglomerarea camerelor fiind o greseala frecventa pe care o fac oamenii atunci cand vor sa dea un nou look propriei locuinte. Alte greseli des intalnite in designul interior sunt nerespectarea proportiilor unui spatiu, alegerea obiectelor de amenajat inainte de amenajarea propriu-zisa, care este un proces mult mai complex decat pare la prima vedere, si, nu in cele din urma, banalitatea.

Daca vrei sa afli si tu cum sa eviti toate aceste greseli, sa scapi si de banalitate, dar sa te bucuri si de un serviciu de design interior realizat de profesionisti, Fine Design Studio iti ofera o noua imagine, o noua perspectiva pentru locuinta ta.

In materie de design interior Fine Design Studio sunt adevarati profesionisti!

Cand vine vorba despre design interior nu-ti poti lasa locuinta pe mana oricui, asta daca esti o persoana cu mult bun gust si cu siguranta esti de vreme ce te gandesti sa apelezi la Fine Design Studio. Deci, cine este Fine Design Studio?

Vorbim despre o echipa de profesionisti care sub numele unei marci inregistrate destul de recent reuseste sa creeze o noua imagine firmei tale, serviciilor si produselor pe care le-ai scos pe piata. Cum reuseste Fine Design Studio sa faca acest lucru? Prin logo, semnatura ta personala care te va scoate din anonimat.

Insa Fine Design Studio iti ofera si servicii de design interior dintre cele mai profesioniste la standarde ridicate de calitate. Deoarece intreaga echipa a inteles ca interiorul este cel care intretine viata si, pe deasupra, exprima si o buna parte din personalitatea clientului,  Fine Design Studio lucreaza pe etape pentru o mai buna coordonare si un rezultat de exceptie.

In design interior trebuie sa lucrezi pe etape!

Desi intitial designul interior a fost considerat ca fiind o ramura a arhitecturii, in zilele noastre vorbim despre o disciplina de sine statatoare, care are ca scop imbunatatirea conditiilor de viata ale unei familii. Astfel, designul interior imbina principiile estetice cu cele ergonomice si antropologice, astfel incat functionalitatea, dar si calitatea spatiilor interioare sa atinga cote maxime.

Procesul de creare a unui design interior presupune cercetare, analiza, dar si integrarea cunostintelor in procesul creativ, astfel incat nevoile clientului sa fie satisfacute. In acest sens, Fine Design Studio urmeaza cu strictete cativa pasi.

Primul pas se refera la relevarea spatiului. Ce presupune acest lucru? Adica masurarea tavanelor, peretilor, elementelor de structura si a scarilor. Tot acum se evalueaza si instalatiile sanitare si cele electrice.

Dupa primul pas se trece la etapa propunerilor in plan. Acum se stabileste fluxul de calatori, spatiile de tranzit, elementele de decor, cat si amplasarea mobilierului. Dupa ce s-au pus la punct si aceste detalii se trece la etapa numita producerea de randari. De randare depinde in cea mai mare parte designul interior si cum va arata locuinta clientului. In acest punct, Fine Design Studio acorda o foarte mare atentie detaliilor pentru ca totul sa iasa perfect.

Iar in cele din urma se trece la executia planului, la cumpararea mobilierului si a altor achizitii. Este momentul in care casa ta se transforma cu totul sub mana profesionistilor de la Fine Design Studio, bugetul fiind tinut sub control.

Deci, daca vrei sa te bucuri de design interior realizat ca la carte, Fine Design Studio este solutia potrivita!

Date de contact

Denumire firma: Fine Design Studio

Adresa firma: Bucuresti

Telefon: (+40) 766 605 605