ID System - Carduri de fidelitate PVC de top

Targu Mures - 16 februarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

A castiga increderea clientilor nu este treaba usoara, insa a le castiga si fidelitatea este si mai greu! Nu numai ca trebuie sa ai produse bune sau servicii de top, un pret bun, reduceri si promotii si un sistem de fidelizare bine pus la punct reprezinta cheia succesului in afaceri. In acest sens, carduri de fidelitate PVC sunt exact ceea ce si tu ai nevoie!

ID System - Carduri de fidelitate PVC de top

De ce carduri de fidelitate PVC?

Sistemele de fidelitate au rolul de a incuraja comportamentul de cumparare loiala si de a-l recompensa, acest comportament fiind extrem de benefic pentru toti producatorii sau cei care presteaza fel si fel de servicii,

Din punct de vedere vizual, carduri de fidelitate PVC se aseamana foarte mult cu cele bancare, insa scopul lor este acela de a identifica cumparatorul respectiv in sistemul de loialitate. Desigur, si aceste carduri de loialitate pot fi de mai multe feluri – de acumulare, de reducere sau alt tip in functie de preferinta producatorului -, important este ca asigura reduceri posesorilor de carduri sau gratuitati, iar pe timp lung isi vor dovedi utilitatea.

Unde se pot folosi aceste carduri de fidelitate din PVC? Amintim de restaurante, cafenele, baruri, pensiuni si hoteluri, SPA si centre wellness, centrele de fitness, salile de sport, spatiile de joaca, stranduri si centre de agrement, masaj, cosmetica, coafura, manichiura si centre de infrumusetare, magazine de orice fel – bijuterii, imbracaminte, incaltaminte, articole casnice, electrocasnice sau cadouri -, saloane auto, firme de servicii turistice, stomatologii, farmacii, centre medicale sau firmele din sectorul B2B.

De ce PVC pentru aceste carduri? PVC este prescurtarea de la policlorura de vinil, iar cardurile realizte din PVC pot fi rigide, semirigide sau flexibile, sunt versatile, usor de personalizat, sunt rezistente si durabile, rezista chiar si la chimicale, uleiuri si grasimi. In plus, aspectul estetic al acestor carduri este deosebit de atragator.

Cardurile de fidelitate se pot securiza cu ajutorul codurilor de bare, prin embosare, cu ajutorul benzii magnetice si a hologramei, cu chip RFID sau prin inscrierea numelui clientului si a altor date valabile. In acest mod cardurile nu se pot falsifica, iar clientul este usor identificat in baza de date. De asemenea, din considerente ce tin de design se poate alege si banda de semnatura, un strat razuibil, imprimare UV, laminare mata sau imprimare metalica.

Cine-mi face carduri de fidelitate PVC personalizate in functie de necesitatile mele?

Cand vine vorba despre carduri de fidelitate PVC, ID System din udetul Mures este echipa de profesionisti care te poate ajuta. Aceasta este dotata cu o linie de fabricatie moderna a cardurilor de fidelitate din PVC, iar in maxim 4 zile iti livreaza comanda, totul tine de cantitatea dorita.

Designul si mostrele iti sunt oferite gratuit, iar potrivirea culorilor se face dupa un material imprimat care a fost primit de la client. Personalizarea lor se face cu date variabile, cod de bare, chip RFID, poze sau encodare banda magnetica si elemente speciale precum banda razuibila si holograma.

Finisarea cardurilor se poate face prin gaurire, snururi si clipsuri sau aplicare de lantisoare, in functie de necesitatile tale, tu alegi. Astfel, pentru mai multe detalii si comenzi, ia negresit legatura cu ID System!