Klub Metalia-Pentru constructii cu stil

Timisoara - 15 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Industrie

Infiintata din dorinta de a aduce un aer proaspat in domeniul contructiilor, Klub Metalia cu sediul in Timisoara , este o societate noua ce iti focuseaza atentia asupra elementelor din fier forjat, otel si inox, totul pentru a da nastere unor produse de calitate, finisate cu o deosebita grija pentru detalii.

Klub Metalia-Pentru constructii cu stil

Klub Metalia se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice, si in special tuturor celor care vor sa aiba accesul spre servicii axate pe satisfacerea cerintelor, totul intr-un raport optim calitate-pret.

Lucrarile Klub Metalia aduc in prim plan solutii optime si un design inspirat in ceea ce priveste prelucrarea metalului si realizarea confectiilor, structurilor si contructiilor metalice. Caracterizate prin rezistenta, estetic si durabilitate, produsele oferite de Klub Metalia se adapteaza oricaror domenii de activitate. Astfel din catalogul de produse, clientii au posibilitatea de a alege:

- Scari interioare realizate in linie dreapta sau sub unghi de 90 de grade, in spirala sau ondulate in diverse moduri;

- Copertine retractabile prevazute cu brate ce se pot prinde de perete, cu sistem de rulare manual sau automat;

- Garduri fier forjat  de diverse complexitati, pe structuri de beton, sau pe sol, impreuna cu portile din fier forjat sau individual, cu diferite modalitati de personalizare si cu un design unic;

- Balustrade sticla cu sau fara mana curenta, din sticla rezistenta la impact si socuri, ce isi pastreaza claritatea dorita. Sticla poate fi transparenta, de tip parasolar, de culoare bronzului sau fumurie, si chair serigrafiata cu dferite modele;

- Porti metalice realizate din inox arcuit, otel rectangular, sau fier tratat impotriva coroziunii;

- Porti fier forjat ce se pot accesoriza cu elemente de tipul gardurilor, copertinelor exterioare si balustradelor;

- Porti autoportante cu tehnologia portilor culisante in consola, ce nu necesita sina terestra, ce se pot realiza cu actionare prin telecomanda;

- Sere inox realizate in orice configuratie, durabile, rezistente la interperii si impotriva coroziunii

- Raftui metalice destinate activitatilor diverse, atat industricale cat si rezidentiale;

- Constructii metalice ce servesc uzului casnic sau in sediile de birouri, depozite, spatii industriale, realizate din otel, inox sau fier forjat

- Scari interioare realizate din lemn asezate pe structura clasica sau pe vang metalic, disponbile intr-o gama variata de modele, esente si culori pentru scari;

- Scari interioare trepte din sticla ce au sticla fixata pe structura metalica, salbata cu model antiderapant;

- Scari elicoidale ce asigura un efect decorativ maxim, cu trepte din lemn, sticla sau metalice;

- Scari interioare metalice drepte, cu turnura la 90 de grade si podest de odihna, usor circulare sau chiar in evantai;

- Balustrade inox rezistente la coroziune, cu un design atractiv si elegant

- Scari exterioare metalice, usor de intretinut, tratate impotriva coroziunii, ce au la baza o structura sigura si rezisteta;

- Balustrade din fier forjat ce au la baza un design deosebit, potrivit oricarui stil arhitectural

- Copertine metalice ce pot fi montate singular, sau dotate cu policarbonat, plexiglass satinat sau windfang;

- Copertine policarbonat pentru o protectie solara si mecanica ridicata, invelite in policarbonat transparent sau colorate in nuante sensibile de gri, opal, bronz, etc.;

- Porti industriale automatizate si in diferite dimensiuni, pe baza de comanda;

- Balcoane inox cu una sau mai multe intermediare, in linii drepte sau forme speciale, personalizate;

- Suporti inox ce se monteaza cu ambele capete in perete;

- Balustrade metalice balcon, modele realizate din inox lucios sau satinat, din fier forjat sau otel vopsit;

- Balamale fier medieval pentru usile de la intrare sau portile din lemn;

- Conuri inox  disponibile in diferite dimensiuni pentru ornarea cu frisca a prajiturilor sau umplerea cu crema;

- Balustrade fier forjat exterioare simple, elegante sau in creatii deosebite;

- Grijale metalice geamuri ce ofera un aspect estetic deosebit, ce pot fi confectionate din metale precum fier, fier forjat sau inox.

Pe langa toate acestea, Klub Metalia are la baza o echipa de profesionisti in domeniu, pregatiti sa ofere solutii eficiente, sa raspuna prompt si cu amabilitate fiecarei solicitari in parte, indiferent de complexitate. Responsabilitatea, profesioanlismul si calitatea produselor oferite de Klub Metalia, fac din compania nou intrata pe piata de profil din Romania, un concurent vertiabil dar si un partener de incredere pentru orice client. Klub Metalia, este prima optiune pentru cei care stiu sa aprecieze frumosul, utilul si munca facuta din pasiune.

Klub Metalia

Sag, nr 490, Timisoara, Timis

Tel: 0785 529 896

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/klub-metalia-pentru-constructii-cu-stil