M & C Italian Caffe - cafea italiana pentru fiecare gust

Oradea - 1 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Retail

Acasa, la birou, la bar, pe teresa, la plaja, in munti si, desi nu e indicat, chiar și la volan, un lucru este nelipsit din viata majoritatii persoanelor: cafeaua! Tare, mai putin tare, dulce sau fara zahar, americano, espresso, cappucino, caffe latte sau caffe mocha, cafeaua apare zi de zi in viata noastra, o data sau, in functie de necesitate, de mai multe ori.

Una dintre cele mai bune cafele din lume este cea italiana. De acolo si denumirile cafelelor espresso, cappuccino, macchiato, ristretto, care sunt printre cele mai cunoscute in tara noastra. Aceste expresii semnifica bauturile cele mai importante ale culturii de cafea italienesti. Un mare rol in importul de cafea italiana pe teritoriul tarii noastre il are compania M&C Italian Caffe, cea care, incepand din anul 1998, comercializarea cafea marca Lucaffe intr-o mare diversitate de sortimente.

De la celebra cafea boabe pe care o gasim in aproape orice bucatarie și pana la cea macinata, compania, care isi are sediul la Oradea (judetul Bihor), ofera clientilor produse la cele mai inalte standarde. De asemenea, in cazul in care nu bei cafea, desi e greu de crezut acest lucru, M&C Italian Caffe iti ofera si numeroase tipuri de ceaiuri: cu musetel, cu orz, cu fructe, ceai negru, de piersica, de menta, cu lamaie sau ceai verde. Pe langa toate acestea, compania bihoreana mai comercializeaza si aparate cafea, precum cesti si farfurioare, pahare, servetele si dozatoare, tavi, scrumiere, postere si fotografii, ceasuri, reclame luminoase, banere, umbrele de soare si afisier.

Din aria foarte extinsa de tipuri de cafele pe care societate le comercializeaza se remarca extrem de cautata cafea fara cofeina. In cazul in care cafeaua clasica te indispune, cea decofeinizata vine sa o inlocuiasca pe aceasta cu succes, pastrand cu succes gustul celei clasice. Astfel, poti sa bei cate cesti de cafea iti doresti intr-o zi si nu te simti mai agitat, nu te simti mai nervos, iar cheful de munca va fi la locul lui.

In afara de cafeaua din ”cizma”, societatea M&C Italian Caffe ofera sansa clientilor sai la degustarea unor sortimente din America de Sud și Centrală, comercializand cafea , columbiana, mexicana si jamaicana. Totodata, in cazul in care doriti ceva si mai nou, compania ofera o gama variata de cafele aromate, iar aici puteti gasi cafelele cu gust de alune si cafelele cu gust de caramel. Din aceste sortimente fac parte Blucaffe, Lucaffeteria, Exquisit, Clasic, Espresso Bar sau Mamma Lucia.

Pentru ca multi dintre dumneavoastra calatoresc, fie in drumuri de serviciu sau pur si simplu in vacante, M&C Italian Caffe vine cu aparatul de cafea cu pastile. Avand dimensiuni de doar  25 x 15 x 22cm, acesta reprezinta cea mai eficienta cale de a va bucura de cafeaua preferata indiferent de emisfera in care va aflati.

Un drum facut la firma M&C Italian Caffe va poate conferi o viata mai activa, intrucat produsele acestei firme fac cu adevarat diferenta, aducandu-va numai calitate!

S.C. M & C Italian Caffe S.R.L.
Persoana de contact: Ciurba Marius
Adresa: Cal. Cazaban, Nr. 46, Bl. An157
Localitate: Oradea
Judet: Bihor