Masini de ambalat second hand - Dany & Rody Impex are 3 propuneri de top

BUCURESTI - 16 februarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Pentru industria alimentara ai nevoie si de masini de ambalat second hand. Acestea pot fi de trei feluri – pentru ambalat lichid, granule sau pudra – si pot fi achizitionate de la Dany & Rody Impex din judetul Ilfov. Sunt echipamente in perfecta stare de functionare, iar avantajul in comparatie cu cele noi il reprezinta, desigur, pretul mult mai bun.

Masini de ambalat second hand - Dany & Rody Impex are 3 propuneri de top

Dany & Rody Impex comercializeaza masini de ambalat second hand in toata tara

Cauti masini de ambalat second hand pentru propria afacere? Dany & Rody Impex este partenerul potrivit. Acest furnizor din Voluntari este renumit si apreciat in intreaga tara datorita produselor de calitate pe care le importa si le distribuie, varietatii pe care o ofera clientilor sai, cat si preturilor deosebit de atractive.

Dany & Rody Impex are experienta vasta in acest domeniu si tocmai datorita acestui atuu reuseste sa satisfaca chiar si cele mai exigente cereri venite din partea clientilor sai. Indiferent ca este vorba despre ambalarea lihidelor, a alimentelor granulare sau in forma de pudra, echipa iti ofera varietate si calitate, dar si accesoriile necesare pentru aceste echipamente care iti sunt livrate acasa, pe comanda.

Masinile de ambalat sunt second hand. De ce second hand? Deoarece sunt mai ieftine asa si toata lumea isi va permite sa achizitioneze aceste echipamente. Cu toate acestea, masinile de ambalat sunt intr-o perfecta stare de functionare. Sunt echipamente fiabile si durabile, performante si foarte usor de utilizat, astfel incat aceasta investitie este foarte sigura si avantajoasa.

Masini de ambalat second hand pentru lichde, pulberi sau granule?

Tu ce fel de masini de ambalat second hand ai nevoie, pentru lichide, pentru pulberi sau pentru granule? Indiferent de necesitatile tale, Dany & Rody Impex iti ofera echipamente pentru ambalat, dozat si sigilat o gama variata de produse alimentare.

Cui se adreseaza Dany & Rody Impex? Tuturor celor care-si desfasoara activitatea in industria alimentara. Astfel, compania iti propune masini de ambalat pentru urmatoarele categorii de produse:

- Lichide. Este vorba despre sucuri si vinuri, bors si otet, iaurt si sosuri, ulei, mustar, maioneza sau ketchup, dar si orice alt aliment in stare lichida;

- Pudra. Faina sau malai, cafea, pesment sau lapte praf, condimente sau alte alimente in stare de pudra pot fi ambalate cu usurinta cu ajutorul acestor masini de ambalat;

- Granule. Ce fel de granule se pot ambala cu ajutorul masinilor de ambalat de la Dany & Rody Impex? Putem enumera sarea, boabele de piper, boabele de mustar si zaharul, orez, alune, susan, mac, stafide si orice alte condimente.

Masinile de ambalat de la Dany & Rody Impex sunt masini verticale, iar caracteristicile tehnice sunt diferite in functie de fiecare model in parte. Parametrii de lucru ai masinilor pot fi schimbati si setati in functie de necesitati – amintim de viteza de lucru sau de cantitatea dozata de produse alimentare. Masinile sunt prevazute cu roti pentru o cat mai buna  si simpla intrebuintare, iar materialul intrebuintat pentru realizarea acestora este inoxul, astfel incat ambalarea sa se faca in cele mai bune conditii de igiena.