Murnic - stabilitate de durata

Ploiesti - 20 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Atunci cand se lucreaza pe santier este nevoie de utilaje cat mai profesioniste pentru a usura munca constructorilor.

Murnic - stabilitate de durata

Unul din utilaje cele mai adesea folosite, mai ales in constructiile urbane, sunt macaralele telescopice. Acestea pot ridica o incarcatura cuprinsa intre 10 si 220 de tone. Macaralele sunt mobile putand fi transportate in locatia in care este nevoie de ele intr-un timp foarte scurt. Acestea au marele avantaj ca pot fi manevrate si pe stradutele mai inguste.

Astfel, macaralele telescopice sunt foarte utile in cazul oraselor aglomerate, in care se obtin cu greu autorizatiile de constructie. Adesea un obstacol in organizarea santierului, zonele centrale sau congestinate ale orasului, nu mai reprezinta astazi o provocare pentru inginerii constructori, odata cu aparitia macaralelor telescopice. Acestea pot fi parcate pe strazi adiacente si manevrate cu ajutorul bratului telescopic in zona santierului aflat la pana 60 de metri distanta.

Adesea autoritatile locale impun orare de functionare pentru activitatile de constructie din anumite zone din centrul orasului. Acestea pot incetini si ingreuna procesul constructiei. Folosirea unei macarale telescopice  ajuta adesea pentru a ocoli interdictiile impuse de autoritati, datorita faptului ca este maleabila si de la distanta.

Macaralele telescopice de dimensiuni mai mici pot fi folosite si in interiorul unor hale si depozite de dimensiuni mai mari, unde trebuie transportate anumite incarcaturi ce depasesc sarcinile care pot fi ridicate de oameni.

Pentru cei care lucreaza in domeniul constructiilor si doresc sa cumpere sau sa inchirieze utilaje grele, compania Murnic din Ploiesti va ofera autoutilitare de cea mai buna calitate si la preturi extrem de avantajoase.

Infiintata imediat dupa 1990, compania este una dintre primele din in Romania in acest sector. In toti acesti ani compania a dat dovada de calitate si profesionalism, dezvoltandu-se de la an la.

In ultimii ani Murnic si-a marit domeniul de activitate fiind implicata in constructia unor hale industriale destinate atat inchirierii acestora cat si utilizarii lor pentru  activitatile firmei. Halele au o suprafata de 2. 000 de metri patrati, au poduri rulante si sunt utilate modern.

Macaralele telescopice puse la dispozitie de Murnic au o capacitate ce variaza intre 10 si 80 de tone. Acestea provin de la firme renumite in domeniu fabricatiei de utilaje grele pentru constructii, cum ar fi Volvo, Krupp sau Faun. Utilajele pot fi inchiriate pentru minim 4 ore sau daca va intereseaza pe termen lung, acestea pot fi chiar achizitionate.

Inchirierea unei macarale telescopice presupune deobicei si angajarea unui personal autorizat care sa manevreze utilajul. Acesta va este furnizat de Murnic si este si el platit la ora. In cazul deplasarii in afara orasului, beneficiarul se va ocupa si de cazarea macaragiului.

In cei peste 20 de ani de activitate, firma se poate lauda cu faptul ca nu a avut niciodata plangeri din partea clientilor sau accidente. Serviciile si produsele de calitate oferite au ajutat firma Murnic sa se pastreze in topul companiilor din domeniu pentru o perioada atat de indelungata de timp.

Macaralele telescopice oferite de Murnic sunt extrem de utile tuturor celor care lucreaza in domeniul industriilor sau al constructiilor si necesita transportarea sau ridicarea unor greutati in conditii de maxima siguranta si precizie.

Murnic S.R.L.

Adresa: Str. Drumul Serii, Nr. 11, Ploiesti, Prahova

Persoana de contact: Nicolae Murea

Telefon/Fax: 0723562648 / 0244514383