Q Rest, aplicatia inteligenta pentru restaurante

BUCURESTI - 21 mai 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Te-ai saturat sa astepti zeci de minute intregi atunci cand mergi sa iei cina in oras, asteptarea stricandu-ti efectiv intreaga seara? Esti de parere ca restaurantele, cafenelele, ceainariile si orice alt local care serveste bauturi si mancaruri ar trebui sa se adapteze timpurilor moderne in care traieste si sa faca ceva, sa ia o masura astfel incat sa nu mai existe discontinuitate atat de mare intre cerere si oferta?

Q Rest, aplicatia inteligenta pentru restaurante

Sa intelegem ca esti client si adesea esti nemultumit de serviciile ce tin de servire in localurile din Romania? Desi suntem in 2013 totul se misca cu incetinitorul de parca ai asista la un film dat pe slow-motion? Esti patron si te-ai saturat si tu de nenumarate plangeri si doresti sa adopti o aplicatie, un sistem, ceva, numai sa te ajute sa-ti eficientizezi afacerea?

Daca aplicatia QRest iti este necunoscuta, atunci este cazul sa citesti cat mai multe despre ea, deoarece ea inseamna viitorul. Este vorba despre o aplicatie care diminueaza timpul de asteptare al clientului, acesta fiind mult mai multumit.

De unde poti face si tu  rost de aceasta aplicatie? De la Acqua Development din Bucuresti. De ce sa-ti cumperi aplicatia? Poate ca nu tot ce este nou este si bun, insa in cazul aplicatiei QRest chiar vorbim despre calitate. Si pentru ca tu iti doresti acest lucru mai presus de toate pentru afacerea ta, ia legatura cu cei de la Acqua Development si da lovitura!

Acqua Development si QRest un duo magnfic pentru turism

Omenirea a reusit sa evolueze foarte mult, cel putin din punct de vedere al tehnicii, fata de acum 100 de ani de exemplu, iar tie iti place acest lucru. Esti un impatimit al tehnologiilor moderne si numai gandul ca undeva, acolo, in spatiu, mai sunt atatea si atatea de descoperit iti da aripi.

Insa, momentan, sa ramanem totusi pe Terra si sa ne rezumam doar la viata de zi cu zi. Pe langa pasiunea pentru tehnica mai ai si o alta calitate, esti gurmand. Iti place sa frecventezi restaurantele, in special pe cele cu specific strain, si sa degusti tot ce se poate. Insa asteptarea te omoara.

De cand erai copil ai urat sa astepti sa ti se puna masa mai ales cand iti era foame. Iti aduci aminte si acum de un concediu petrecut cu parintii la mare si faptul ca ati asteptat o ora ca cineva sa vina sa va aduca meniul, sa va ia comanda si apoi sa o aduca. Dupa masa a mai urmat alta asteptare pentru ca sa vina chelnerul sa aduca nota de plata si apoi sa o ia.

Acqua Development – imaginatie, creativitate si aplicabilitate

Din fericire in 2013 nu se mai procedeaza astfel. Acum exista aplicatia QRest care te scapa de lungile asteptari. Atunci cand te asezi la masa, gasesti acolo un flyer pe care este desenat codul QR. Trebuie sa-l scanezi. Ca sa-l poti scana iti trebuie un telefon IPhone sau Android pe care sa ai instalata aplicatia. De unde o poti descarca? De pe Google play sau App Store.

Odata scanat codul, pe telefonul mobil iti apare meniul. Citesti linistit, verifici ingredientele, adaugi in cosul de cumparaturi mancarea preferata, primesti si sugestii privind mancarurile, deserturile sau bautura potrivita si trimiti comanda chelenrului. Aceasta este preluata fara lungi astetari si apoi procesata.

Intr-un timp relativ scurt, cel putin mai scurt decat in varianta initiala, chelnerul iti va aduce mancarea, iar tu vei savura viata. Daca doresti mai poti face adaugari la comanda, mai poti cere o sticla de vin in plus sau poti cere nota de plata. Tot cu telefonul!

Asta da viata, asta da trai, numai cu Acqua Development si QRest!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/q-rest-aplicatia-inteligenta-pentru-restaurante