Reconditionari turbine de top cu turbina-reparata.ro

BUCURESTI - 3 decembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Industrie

Reconditionari turbine la standarde ridicate de calitate iti sunt oferite de turbina-reparata.ro. Daca esti in cautarea unui partener de incredere cu ajutorul caruia sa beneficiezi de servicii de calitate pentru reconditionarea de turbine, noi iti recomandam sa apelezi cu incredere la specialistii firmei turbina-reparata.ro. Calitatea deosebita a serviciilor prestate de catre acestia ii face unii dintre cei mai buni si mai potriviti parteneri de afaceri pentru tine.

Reconditionari turbine de top cu turbina-reparata.ro

Ce presupune serviciul de reconditionari turbine

Ce sunt turbinele? Aceste componente sunt niste sisteme de introducere fortata a aerului in motor. Avantajul comprimarii aerului deriva din faptul ca permite motorului sa bage mai mult aer in cilindru, iar mai mult aer inseamna mai mult combustibil introdus. Drept urmare se va obtine o putere mai mare cu fiecare admisie din fiecare cilindru. Astfel ca un motor dotat cu turbina va produce mai multa putere decat acelasi motor fara turbina.

O turbina creste semnificativ raportul putere-greutate al unei masini. Pentru a obtine acest efect, turbosuflanta foloseste gazele de esapament provenite de la motor pentru a invarti o turbina care invarte la randul ei o pompa de aer. Turbina din turbosuflanta se poate roti cu viteze de pana la 150.000 rotatii pe minut.

Reconditionari turbine auto inseamna schimbarea tuturor pieselor componente din interior, precum  axul, paletii, bucsele sau segmentii, iar acest lucru constituie un avantaj, deoarece prin reconditionare pretul total al turbinei se reduce cu mai mult de 50% in comparatie cu inlocuirea ei cu una noua. Corpul turbinei se trateaza in diferite bai chimice, iar dupa tratare ele arata ca noi.

Reconditionari turbine cu turbina-reparata.ro – avantajele acestui procedeu

Avantajul reconditionarii de  turbine cu turbina-reparata.ro deriva din faptul ca se inlocuieste toata partea functionala a turbinei, aceasta conducand in mod automat la obtinerea un pret cu mult mai avantajos decat in cazul achizitionarii unei turbine noi cu aceleasi caracteristici.

Prin reconditionarea turbinei vei beneficia de o garantie timp de 12 luni fara limita de km, la fel ca in cazul unei turbine noi. Firma turbina-reparata.ro, are acoperire in toata tara prin intermediul companiilor de curierat, iar pretul reparatiei este fix.

Datorita profesionalismului si seriozitatii de care dau dovada specialistii turbina-reparata.ro, turbinele reparate de catre acestia au o durata de viata identica cu o turbina noua. Asa incat, apeland la serviciile oferite cu un deosebit profesionalism de catre turbina-reparata.ro, vei beneficia de o reparatie de calitate efectuata cu piese originale Garrett.

Turbina-reparata.ro iti pune la dispozitie servicii pentru o serie intreaga de aplicatii, de la reconditionari turbosuflante la turbine auto noi si hibrizi turbo pentru tuning. Faptul ca prin reconditionarea turbinei faci o reducere semnificativa la buget in conditiile in care vei beneficia de aceeasi calitate si fiabilitate a produsului reconditionat in comparatie cu unul nou califica aceasta firma drept partenerul tau de nadejde in afaceri.

Calitatea materialelor folosite in reconditionarea acestor turbine este dublata de profesionalismul si seriozitatea de care profesionistii de la turbina-reparata.ro dau dovada in tot ceea ce fac. Nu mai sta pe ganduri si contacteaza chiar acum profesionistii turbina-reparata.ro pentru a te programa si astfel sa beneficiezi si tu de o reconditionare a turbinei de calitate superioara!