Solar Watts – solutii economice de iluminat

Braila - 3 decembrie 2013

Comunicat tip General in Internet

Vreti sa achizitionati sisteme eficiente de iluminare pe baza de leduri si nu stiti la cine sa apelati? Cautati sa colaborati cu o firma specializata in comercializarea obiectelor de iluminat cu led? Vreti sa achizitionati proiectoare de acest tip? Foarte simplu! Apelati la serviciile companiei Solar Watts si veti beneficia de servicii de calitate si de produse la preturi foarte avantajoase.

www.solarwatts.ro - Magazin online corpuri de iluminat

www.solarwatts.ro - Magazin online corpuri de iluminat

Tehnologia LED

LED este acronimul de la Light Emitting Diode si, in conditiile actuale, reprezinta cea mai buna solutie de iluminare, oferind foarte multe avantaje.

Noile tehnologii pe baza de LED-uri ofera solutii pentru actualele probleme ce tin de iluminatul public si domestic, indeplinind cu succes standardele tehnice si de calitate impuse de legislatia in vigoare.

Pe langa avantajele economice, reducerea consumului de energie electrica cu peste 50% si avantajele ecologice precum reducerea poluarii si a pierderilor in retea datorate armonicilor, durata de viata a sistemelor de iluminat pe baza de LED-uri este de peste trei ori mai mare decat a actualelor lampi cu sodiu si vapori de mercur.

Un alt aspect interesant tine de culoare. Lumina calda, neutra sau rece, foarte apropiata de lumina naturala, se poate obtine fara aplicarea unor filtre de culoare, oferind un mediu ambiant placut si o vizibilitate sporita. De exemplu, lumina calda poate fi folosita pentru trotuare, parcuri, parcari, iar lumina rece pentru drumurile publice.

Pana in prezent, in mai multe tari din Europa si Asia, solutiile de iluminat public cu led-uri au fost testate si implementate cu succes.

Solar Watts

Firma braileana Solar Watts s-a infiintat in anul 2009, activand in domeniul producerii, importului, distribuirii si montarii de panouri solare si corpuri de iluminat, in scopul furnizarii energiei electrice. Daca doriti sa utilizati cele mai eficiente sisteme, care sa aduca scaderea facturii de energie electrica, societatea vine in intampinarea dumneavoastra cu o gama ampla de produse, corpuri de iluminat pe baza de led, aplice cu leduri, becuri cu leduri, lampi industriale led, spoturi etc, toate cu un consum cu pana la 80% mai mic.

Firma braileana promoveaza protejarea mediului inconjurator, furnizand clientilor sai produse de inalta calitate.

Proiectoare LED – Solar Watts

In gama de produse comercializate de compania Solar Watts veti gasi si proiectoarele cu LED-uri. Acestea reprezinta alternativa ideala la proiectoarele clasice, care nu sunt deloc eficiente. Pe langa valoarea estetica adaugata proprietatii dumneavoastra, proiectoarele pe baza de led reduc considerabil consumul de energie electric.

Caracteristicile proiectoarelor cu led-uri comercializate de Solar Watts:

- Marimea radiatorului reduce temperatura de lucru a produslui;

- Sticla intarita are proprietatea de a rezista la temperaturi ridicate, intensitate mare si transmite foarte bine lumina;

- Se aprind si se sting imediat;

- Ecologice, neemitand radiatii si necontinand plumb sau mercur;

- Carcasa din aluminiu, cu toate elementele de fixare din otel inoxidabil;

- Vopsea statica, fapt ce dovedeste rezistenta impotriva acizilor sau alcalinilor.

Proiectoarele cu led-uri comercializate de compania Solar Watts pot fi folosite pentru cladiri, statui, sculpturi, stadioane, parcari sau diferite panouri publicitare.

Date de contact:

Denumirea firmei: Solar Watts;

Numar de telefon: 0721 381 949 sau 0765 477 501.