Star Curier – Curierat de 5 stele!

BUCURESTI - 25 aprilie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Prin intermediul serviciilor profesioniste de curierat rapid oferite de Star Curier poti transporta marfuri, documente sau colete intern si international in cele mai bune conditii.

Star Curier – Curierat de 5 stele!

La preturi avantajoase, serviciile de curierat rapid Star Curier sunt la indemana oricui si sunt personalizate in functie de nevoile fiecarui client. Serviciile sunt flexibile astfel incat echipa livreaza si preia colete si marfuri de mai multe tipuri fie in varianta standard de 24 de ore, fie in cea expres. Societatea se diferentiaza prin calitatea serviciilor furnizate si prin promptitudinea livrarii marfurilor, a documentelor, cadourilor si altor pachete.

Pachetele si documentele vor ajunge la destinatie in cel mai scurt timp posibil si in conditii de maxima siguranta si confidentialitate. Rutele de parcurs, fie ele interne sau internationale sunt alese intotdeauna in beneficiul clientului. Angajatii Star Curier trateaza cu profesionalism fiecare situatie, inca de la prima conversatie telefonica sau primul email prin care soliciti informatii sau plasezi comenzi. Curierat rapid presupune livrarea si preluarea pachetelor intr-un interval de timp de 24 de ore sau chiar mai repede.

In cazul in care vrei sa trimiti documente confidentiale sau secrete, Star Curier asigura si transport cu agent de paza insotitor in cazurile speciale. Comenzile pot fi efectuate telefonic, on-line sau prin e-mail in functie de preferintele clientului. Expedierile pot fi colectate in maxim 2 ore de la comanda si pot fi expediate in maxim 48 de ore de la preluarea comenzii. In plus, programul de colectare si livrare al coletelor este adaptat conform cerintelor. Gratie sistemului eficient al companiei, in cazul absentei destinatarului acesta va fi avizat, iar expeditorul poate fi instiintat prin e-mail sau telefon. In cazul in care destinatarul nu este gasit, Star Curier poate depozita gratuit pachtele timp de 5 zile calendaristice, in vederea redirectionarii. In orasele resedinta de judet, livrarea, respectiv colectarea expedierilor se poate realiza si in zilele de sambata. Comanda poate fi monitorizata online pe site-ul www.startransportcurier.ro si astfel vei afla cand ajunge coletul la destinatie sau daca a ajuns deja.

Infiintata in Bucuresti, compania Star Curier isi bazeaza serviciile pe ascultarea clientului si oferirea unor servicii competitive, livrari rapide si prompte. Societatea incearca in permanenta sa aduca solutii adaptate la evolutia tehnologica si tendintele consumatorilor. Fie ca este vorba de companii medii, mari sau multinationale, Star Curier a reusit sa atraga foarte multi clienti prin calitate si profesionalism. Deschisa la propunerile clientilor, compania este gata sa iti ofere solutii pentru a facilita transportul rapid al pachetelor si produselor.

Pentru detalii si informatii suplimentare precum si pentru a plasa o comanda acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Star Curier. Vei gasi planul tarifar in functie de tipul de serviciu oferit, de volumul coletelor si destinatia lor. Firma ofera gratuit pungi sau plicuri de plastic auto-sigilante pentru ca documentele tale sa ajunga in cele mai bune conditii la destinatar. Tarifele practicate sunt prietenoase, iar pentru a respecta termenul de livrare chiar si in conditii de trafic aglomerat, echipa foloseste mijloace de transport potrivite. Beneficiaza de serviciile de curierat rapid oferite de Star Curier pentru promptitudinea si rapiditatea de care acestia dau dovada la fiecare comanda.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/star-curier-curierat-de-5-stele