Star Curier: servicii complete de curierat rapid

BUCURESTI - 16 aprilie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Piata de specialitate a serviciilor de curierat a inflorit odata cu aparitia magazinelor in mediul online. Pentru ca tot mai multe persoane prefera achizitionarea produselor in acest mod, mai simplu si mai rapid ce-i drept, cererile pentru astfel de servicii au crescut si ele.

Star Curier: servicii complete de curierat rapid

Fie ca suntem in asteptarea produselor comandate, dorim sa trimitem chiar noi insine anumite bunuri sau documente, indiferent de situatie, prin apelarea la serviciile de curierat rapid ne asteptam sa avem parte de ce-i mai bun in acest domeniu, si anume: siguranta pachetelor in cauza, promptitudine in ridicare, si poate cel mai important, rapiditate in ceea ce priveste livrarea. Tocmai pentru ca ne asteptam la aceste lucruri, alegem o firma de curierat rapid in dauna Postei Romane.

Un mare plus il au firmele specializate in domeniu care ofera clientilor sai servicii complete de curierat rapid. Prin realizarea acestui lucru, companiile in cauza se adapteaza cerintelor pietei de profil, avand astfel capacitatea de a satisface cat mai multe nevoi ale celor care apeleaza la astfel de servicii.

Din punct de vedere al ariei de acoperire, serviciile de curierat pot fi locale, nationale sau internationale, iar in functie de regimul de livrare, servicii normale sau de urgenta. Una din firmele care va sta la dispozitie cu toate tipurile de servicii mentionate este si Star Curier din Bucuresti.

Activa pe piata de profil inca din anul 2008, firma de curierat rapid Star Curier ofera solutii personalizate, care raspund cu succes chiar si celor mai exigente cerinte venite din partea clientilor. Flexibilitatea este aspectul care descrie cel mai bine firma, si implicit serviciile oferite de catre aceasta.

Pe langa livrarea pachetelor in orice stat aflat pe continentul european, Star Curier ofera si servicii de curierat personalizate, si anume: Star Classic, Star Loco si Star Alert.

Serviciul Star Classic are acoperire nationala, si implica ridicarea coletului din Bucuresti si livrarea lui in orice localitate din tara. In ceea ce priveste greutatea, valoarea maxima admisa este de 40 kg. Serviciul Star Loco se adreseaza celor care doresc sa trimita colete in aceeasi localitate, pe cand Star Alert este special conceput pentru clientii care au nevoie urgenta de livrarea unui pachet in capitala sau zonele limitrofe. Pentru acest tip de serviciu, coletul in cauza nu trebuie sa depaseasca greutatea de 5 kg.

Termenul mediu de livrare in regimul Star Classic, respectiv Star Loco este de 24 de ore, in timp ce pentru Star Alert este cuprins intre 90-300 de minute. Comanda pentru oricare din serviciile amintite poate fi realizata telefonic sau online.

Certificarea ISO 9001 reprezinta garantia faptului ca serviciile oferite de Star Curier sunt de cea mai buna calitate, si indeplinesc standardele din domeniu. De asemenea, un alt lucru important de mentionat il reprezinta si preturile practicate de catre aceasta firma de curierat rapid. Tarifarea serviciilor este realizata fara a se mai aplica indicele de carburant. Costurile sunt cele corecte, in raport cu calitatea serviciilor oferite.

Firma de curierat rapid Star Curier iti sta la dispozitie cu servicii complete in domeniu, indiferent daca esti persoana fizica sau juridica.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/star-curier-servicii-complete-de-curierat-rapid