Expozitia Internationala de Acoperisuri, Izolatii si Fatade CAMEX si Expozitia Internationala de Hale si Constructii Industriale CAMEX

Locul desfasurarii: PRISMA

Organizator: ABplus Events

Expozitia Internationala de Acoperisuri, Izolatii si Fatade CAMEX si Expozitia Internationala de Hale si Constructii Industriale CAMEX

In perioada 13 - 17 septembrie 2006 ABplus va organiza, in premiera pe piata expozitionala din Romania, doua expo-conferinte internationale de nisa, sub brandul CAMEX.
Cele doua evenimente se vor caracteriza printr-un program multi-track de conferinte pe diverse teme de actualitate din domeniu, sustinute de catre profesionistii in constructii prezenti la expozitii.
Tot in premiera, in cadrul CAMEX, domnul Serban Sturdza, presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania (OAR) va lansa Programul National de Formare Profesionala Continua a Arhitectilor, care are ca obiectiv recalificarea conditiilor in care se produce arhitectura. Programul va demara sub forma unui proiect pilot, care cuprinde un set de conferinte organizate atat in cadrul expozitiilor specializate din Bucuresti, cat si in cadrul retelei de evenimente CAMEX din celelalte orase ale tarii.

De asemenea, CAMEX va fi gazda unui proces de popularizare a Programului National de Reabilitare Termica a Cladirilor de Locuit Multietajate, dezvoltat de Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului in colaborare cu Patronatul Societatilor de Constructii. Pe langa standul de prezentare pus la dispozitie de catre organizatorul ABplus, va mai avea loc si o conferinta, unde domnul Laszlo Borbely, Ministru delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului si alti reprezentanti MTCT vor prezenta detalii ale proiectului: sistem de finantare, fonduri, beneficiari ai lucrarilor de reabilitare termica, masuri tehnice care conduc la cresterea confortului termic si la reducerea consumului energetic etc.

Expozitiile CAMEX vor avea loc in cadrul complexului Prisma si vor fi deschise publicului in perioada 13 - 17 Septembrie. Programul expozitiilor va fi intre 10:00 si 20:00, de miercuri pana sambata si intre 10:00 si 14.00, duminica, in ultima zi de desfasurare.

Deschiderea oficiala va avea loc Miercuri, 13 Septembrie la orele 11.00 la complexul expozitional PRISMA.

Intrarea este gratuita si se realizeaza pe baza de invitatie, care este disponibila pe site-ul evenimentelor CAMEX– www.camex.ro. ABplus va pune la dispozitie si mijloace de transport dus-intors gratuite pentru vizitatori, din Piata Presei Libere pana la Complexul Prisma.
Programul conferintelor si detalii despre cele doua expozitii gasiti pe www.camex.ro.

Andreia Atasiei
PR Executive
tel/fax 0232 27 88 11

Despre AB PLUS

Despre ABplus Events
Compania ABplus Events este organizator profesionist de targuri, expozitii, conferinte si congrese, avand o experienta de 11 ani atat la nivel central cat si la nivel regional pe piata de profil din Romania. Compania si-a inceput activitatea in 1997 in Iasi, ca organizator de targuri si expozitii, ulterior extinzandu-si oferta de servicii cu organizarea de congrese nationale si internationale si servicii de marketing direct specializate pe constructii si instalatii. In prezent, ABplus Events opereaza cu birouri in Iasi si Bucuresti, organizand evenimente anuale in 14 dintre orasele mari ale tarii.

ABplus Events este prima companie din Romania care a implementat si certificat sistemul de management al calitatii conform ISO 9001 / 2000 pentru serviciile de organizare targuri, expozitii si congrese.

Compania este membra ASOEXPO - Asociatia Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania si membra ARMAD - Asociatia Romana de Marketing Direct, fiind in acelasi timp membra a Camerei de Comert si Industrie Romania - Marea Britanie si a Camerei de Comert si Industrie Romano – Germane.
www.camex.ro

Participare: Intrare libera