EXPOZITIA NATIONALA DE CONSTRUCTII SI INSTALATII CAMEX SARBATORESTE 10 ANI ALATURI DE SIBIENI !

Locul desfasurarii: Sala Transilvania

Organizator: ABplus Events

EXPOZITIA NATIONALA DE CONSTRUCTII SI INSTALATII CAMEX SARBATORESTE 10 ANI ALATURI DE SIBIENI !

In 2000 CAMEX venea pentru prima oara la Sibiu. Anul acesta Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX implineste 10 ANI. Sarbatorim alaturi de sibieni 10 ANI de traditie CAMEX, 10 ANI de promovare a excelentei in constructii la Sibiu, 10 ANI de cand Sibiul a devenit locul de intalnire al profesionistilor in constructii.

Cea de-a X-a editie a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX la Sibiu isi va deschide portile pe 19 iunie la Sala Transilvania, unde companii din toata tara si specialisti din domeniul constructiilor vor veni cu produse noi si cu solutii moderne pentru sibieni.

Sibiul isi mentine pozitia de lider in domeniul constructiilor in Transilvania, numarul locuintelor finalizate in ultimii doi ani in judetul Sibiu depasind cu mult media din celelalte judete din regiune. Aceasta pozitie este confirmata si de Institutul National de Statistica. si in anul 2009, an de criza financiara, in Sibiu se construieste in continuare, de la proiecte de mici dimensiuni la ample ansambluri rezidentiale.

Criza financiara, care a devenit o realitate cotidiana, a facut ca firmele din constructii sa invete sa gestioneze aceasta situatie dificila, sa se axeze pe activitatile care aduc profit si sa-si restranga activitatea in domeniile mai putin profitabile. Noua strategie adoptata se bazeaza pe o mai buna comunicare si pe o promovare eficienta. Este o perioada de selectie si de consolidare a pozitiei celor puternici.

Cele peste 60 de companii care expun la CAMEX Sibiu 2009 vin in intampinarea clientilor cu oferte adaptate noilor cerinte de pe piata, o piata care nu mai este orientata spre pret, ci spre standarde superioare de calitate. Participarea in cadrul celei de-a X-a editii a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX la Sibiu reprezinta pentru companii o afirmare a pozitiei pe piata si a intentiei “de a ramane”. Cine reuseste sa transforme obstacolele in oportunitati va avea de castigat pe termen lung.

Pentru a X-a oara la Sibiu, CAMEX ofera anul acesta companiilor, un an greu pentru industria constuctiilor, posibilitatea de a-si descoperi si elimina punctele slabe, venind in contact direct cu proprii clienti la ei acasa si luand un puls corect al industriei constructiilor din Romania.

Pentru ca interesul romanilor pentru “cladirile verzi” a crescut semnificativ in ultimul timp, iar preocuparea pentru costul energiei a dus la constientizarea beneficiilor sistemelor moderne de termoizolare a locuintelor, companiile expozante vin la CAMEX Sibiu cu solutii eficiente pentru valorificarea energiei regenerabile si materiale de ultima generatie pentru termoizolatii.

Impreuna cu partenerii de eveniment, compania ABplus Events va invita la Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX Sibiu 2009 – de 10 ani locul de intalnire al profesionistilor in constructii!

Expozitia va fi deschisa publicului intre 19 si 22 iunie, iar programul de vizitare este de vineri pina duminica intre orele 10:00 si 18:00, iar luni intre orele 10:00 si 14:00.

Bogdan Romaniuc
PR, ABplus Events
0741117720

Despre AB PLUS

Despre ABplus Events
Compania ABplus Events este organizator profesionist de targuri, expozitii, conferinte si congrese, avand o experienta de 11 ani atat la nivel central cat si la nivel regional pe piata de profil din Romania. Compania si-a inceput activitatea in 1997 in Iasi, ca organizator de targuri si expozitii, ulterior extinzandu-si oferta de servicii cu organizarea de congrese nationale si internationale si servicii de marketing direct specializate pe constructii si instalatii. In prezent, ABplus Events opereaza cu birouri in Iasi si Bucuresti, organizand evenimente anuale in 14 dintre orasele mari ale tarii.

ABplus Events este prima companie din Romania care a implementat si certificat sistemul de management al calitatii conform ISO 9001 / 2000 pentru serviciile de organizare targuri, expozitii si congrese.

Compania este membra ASOEXPO - Asociatia Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania si membra ARMAD - Asociatia Romana de Marketing Direct, fiind in acelasi timp membra a Camerei de Comert si Industrie Romania - Marea Britanie si a Camerei de Comert si Industrie Romano – Germane.
www.camex.ro

Participare: Intrare libera