Ministrul Laszlo Borbely in vizita la CAMEX Targu Mures

Targu Mures - 13 iunie 2005

Comunicat tip General in Constructii

Fisiere atasate:

6445-vizita-ministru.jpg

Luna iunie a adus traditional la Targu Mures, Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX. Cea mai mare expozitie de constructii din afara Bucurestiului, CAMEX se desfasoara anual in 12 locatii din tara si reuseste sa acopere, prin aria de promovare, peste 80% din teritoriul tarii.

Ministrul Laszlo Borbely in vizita la CAMEX Targu Mures

In perioada 2- 5 iunie, Expozitia Nationala CAMEX a reunit la Targu Mures peste 150 de companii multinationale, nationale si locale din domeniul constructiilor si instalatiilor. Cea de-a IV-a editie locala a inregistrat o crestere de 50 % a numarului firmelor participante, trend preconizat pentru toate editiile CAMEX din 2005.

Deschiderea editiei 2005 a avut loc in prezenta primarului Municipiului Targu Mures, Dorin Florea, a organizatorilor, a reprezentantilor mass-media locale si a participantilor la CAMEX Targu Mures. Parteneriatul din acest an cu Primaria Municipiului Targu Mures demonstreaza increderea pe care administratie locala o acorda Expozitiei CAMEX si incurajeaza organizarea sa in anii urmatori pe meleaguri muresene.3 iunie 2005- o vizita de marca la CAMEX Targu Mures

Vineri, 3 iunie 2005, timp de 2 ore, CAMEX Targu Mures a avut un oaspete de seama, in persoana domnului Laszlo Borbely, Ministrul Delegat pentru lucrari publice si amenajarea teritoriului. Discursul ministrului a fost concentrat pe importanta constructiilor pentru dezvoltarea economiei, atat la nivel local cat si national si a salutat initiativa companiei iesene AB plus de a organiza o expozitie nationala de profil.

Programul vizitei ministrului Laszlo Borbely a inclus decernarea insignei de aur CAMEX, a diplomei de excelenta pentru sprijinul acordat IMM-urilor din domeniul constructiilor si semnarea in Cartea de onoare a expozitiei. “E o deosebita placere sa particip la CAMEX- 2005- o expozitie importanta, cu multe firme valoroase. Succes in continuare si multe afaceri bune!” au fost cuvintele lasate in Cartea de onoare de Domnia sa, ministrul Laszlo Borbely.

Dupa festivitatea de premiere, ministrul a facut turul de onoare al expozitiei, pe parcursul careia toti cei prezenti au primit incurajari sa participe la manifestari de acest gen si, prin actiunile lor viitoare, sa sprijine dezvoltarea domeniului constructiilor.


CAMEX Targu Mures 2005- un succes total pentru organizatori

Presa locala a acordat spatii generoase evenimentului de la Targu Mures. “CAMEX dezvolta piata constructiilor” ( Zi de zi, 3 iunie 2005) , “Atmosfera de Cannes in fata Salii Polivalente din Targu Mures, cu ocazia deschiderii celei de-a IV-a editii CAMEX” (24 de ore muresene, 3 iunie 2005), “ Peste 150 de companii la CAMEX” (Zi de zi, 2 iunie 2005)- sunt doar cateva dintre titlurile aparute a doua zi in mass-media locala.

Vizitatorii nu s-au lasat prea mult asteptati, multi dintre ei fiind atrasi de desfasurarea impresionanta de echipamente din fata Salii Polivalente, pentru specialistii in domeniu, expozitia reprezintand un eveniment de referinta.

Timp de 4 zile, peste 10.000 de targ-mureseni vizitat cea de-a IV-a editie CAMEX la Sala Polivalenta. Conform calculelor statistice, 8% dintre vizitatorii din acest an vor investi peste 100 milioane de lei in constructii viitoare. Comparand rezultatele studiilor din diferite zone ale tarii, judetul Mures inregistreaza un procent ridicat al interesului pentru contactele profesionale prin intermediul managerilor- 19%.

Fara indoiala, CAMEX a fost un prilej foarte bun pentru toti profesionistii domeniului de a se intalni cu ultimele noutati si de a incheia noi contacte cu firme nationale sau multinationale care isi cauta distribuitori sau colaboratori la nivel local. La incheierea celei de-a IV-a editii, multe companii si-au anuntat deja participarea pentru editia CAMEX Targu Mures de anul viitor.

Despre ab plus

Urmatoarea destinatie a programului CAMEX 2005 este Baia Mare. In perioada 23-26 iunie, peste 100 de companii va asteapta la Sala Sporturilor.
Alina Rosu- Director marketing AB plus
0741/117720
pr@abplus.ro