Specialistii in constructii se reunesc la CAMEX in Iasi

Locul desfasurarii: Iasi

Organizator: ABplus

Specialistii in constructii se reunesc la CAMEX in Iasi

CAMEX va face ca, timp de patru zile, Iasul sa devina gazda specialistilor in constructii. Aici vor avea loc o serie de evenimente destinate domeniului constructiilor, odata cu cea de a XI-a editie a Expozitiei Nationale de Constructii CAMEX, in perioada 1-4 martie 2007.

Prima zi, 1 martie, a fost declarata „Ziua Specialistului” la CAMEX. Pentru profesionistii din domeniul constructiilor in intervalul orar 10 – 13 expozitia le va fi rezervata. Deschiderea Oficiala a evenimentelor CAMEX de la Iasi, care va incepe la ora 11,30, va insemna prezenta unor invitati speciali: domnul Ministru pentru lucrari publice si amenajarea teritoriului Laszlo Borbely si doamna Dorina Isopescu, Inspector General de Stat. Dupa ce aceste personalitati vor face vizita oficiala a expozitiei, incepand cu orele 13.00, in prezenta lor va fi deschis Forumul economic in constructii Construct Week.

Editia de anul acesta a Forumului va avea ca tema generica: ”Incotro se indreapta piata constructiilor dupa integrarea Romaniei in Uniunea Europeana?” si va avea loc in perioada 1 – 2 martie la Traian Conference Center.
Programul va contine dezbateri care se vor axa pe urmatoarele tematici:
Criza fortei de munca in constructii. Este o solutie importul de forta de munca? Este reglementat importul de forta de munca? Ce creeaza criza? Lipsa de personal sau lipsa calitatii profesionale a fortei de munca? Asocierea firmelor romanesti, o sansa in competitia europeana. Recunoasterea competentelor in constructii. Cresc preturile la lucrarile din constructii? Care sunt estimarile pe termen scurt si mediu?

La dezbateri vor participa oameni de afaceri, antreprenori din constructii, reprezentanti ai asociatiilor si patronatelor profesionale partenere la eveniment, Patronatul Societatilor din Constructii, Ordinul Arhitectilor din Romania, Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii, Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta, Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania, reprezentanti ai celor peste 300 de companii de constructii prezente la Iasi cu ocazia expozitiei CAMEX, reprezentanti ai mass-mediei locale si presei de specialitate.

Expozitia va fi deschisa la Sala Polivalenta si in pavilioanele expozitionale de joi pana sambata, intre orele 10 – 18, iar duminica intre orele 10 si 14.
Accesul la expozitie se face pe baza de bilet, prin invitatia de specialist sau prin completarea formularului de invitatie online disponibil pe www.camex.ro. Invitatiile de specialist sunt valabile si pentru accesul la Forumul Economic.


Partenerul oficial DEKO Professional de la Policolor, partenerii Savana, Bramac, Lindab, Art Georgies, Ziarul de Iasi, Constructiv si Europa FM, impreuna cu ARACO, PSC, Ordinul Arhitectilor din Romania, Primaria Municipiului Iasi si organizatorul ABplus va invita sa luati parte la acest eveniment de mare anvergura pentru domeniul constructiilor, la Iasi, in perioada 1–4 martie.

ABplus events
Iasi, Str. M. Costachescu Nr.3
Tel/fax: 0232 27 88 11

Despre AB PLUS

Despre ABplus Events
Compania ABplus Events este organizator profesionist de targuri, expozitii, conferinte si congrese, avand o experienta de 11 ani atat la nivel central cat si la nivel regional pe piata de profil din Romania. Compania si-a inceput activitatea in 1997 in Iasi, ca organizator de targuri si expozitii, ulterior extinzandu-si oferta de servicii cu organizarea de congrese nationale si internationale si servicii de marketing direct specializate pe constructii si instalatii. In prezent, ABplus Events opereaza cu birouri in Iasi si Bucuresti, organizand evenimente anuale in 14 dintre orasele mari ale tarii.

ABplus Events este prima companie din Romania care a implementat si certificat sistemul de management al calitatii conform ISO 9001 / 2000 pentru serviciile de organizare targuri, expozitii si congrese.

Compania este membra ASOEXPO - Asociatia Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania si membra ARMAD - Asociatia Romana de Marketing Direct, fiind in acelasi timp membra a Camerei de Comert si Industrie Romania - Marea Britanie si a Camerei de Comert si Industrie Romano – Germane.
www.camex.ro

Participare: Intrare libera