Arome concentrate lichide de calitate pentru tigari electronice DIY

BUCURESTI - 28 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Plafonarea gustului pentru o anumita aroma de lichide tigari electronice este un fapt ce nu poate fi contestat si de aceea recomandarea vaperilor avansati este inlocuirea periodica a lichidelor pe care le utilizati.

.

.

Scopul in sine este cel putin benefic pentru ca aduce cu sine eliminarea completa a principalei cauze care conduce la reununtarea la tigari electronice si care induce convingerea gresita ca tigara electronica nu este ceea ce va trebuie pentru a nu mai fuma tigari din tutun. In realitate este un fapt obisnuit care se produce involuntar si prin care au trecut toti vaperii.

Solutia simpla prin care se poate depasi aceasta situatie este inlocuirea aromei pe care ati utilizat-o pana in acel moment, cu o alta pe care o regasiti in alt tip de lichide tigari electronice sau, cu atat mai placut, cu o alta pe care o veti include in concentratia dorita in lichide tigari electronice pe care le veti prepara acasa.

Da, acest lucru este perfect posibil si mai ales extrem de usor de realizat. Beneficile pe care le veti primi sunt multiple si apar atat din perspectiva concentratiei de aroma pe care o veti decide, dar mai ales legat de faptul ca veti putea controla perfect si nivelul de nicotina pe care il agreati intr-un anumit moment.

In practica, cei mai multi dintre cei care utilizeaza tigari electronice isi prepara acasa lichide tigari electronice dupa bunul plac. In acest mod, celebru dealtfel si denumit DIY nu doar pentru lichide ci si pentru realizarea de setup-uri pentru rezistente atomizoare, veti controla cu cea mai buna acuratete calitatea gustului pe care il resimtiti din vaporii de lichide tigari electronice.

Intelegand cum functioneaza aceasta facilitate, pasul urmator este sa continuati sa va aprovizionati cu arome concentrate, baze si nicshot de la acelasi magazin specializat in vanzarea de tigari electronice, lichide si accesorii pe care l-ai ales la cumpararea primul dispozitiv electronice anti-fumat.

In rafturile online si cu atat mai mult in cele fizice, Vapers-One va pune la dispozitie cea mai complexa gama de arome concentrate cu ajutorul carora puteti alege ce aroma preferati sa vapati dimineata la cafea, sau ce aroma preferati sa aveti in atomizor in week-end.

In plus, echipa Vapers-One este oricand dispusa sa va acorde asistenta in ceea ce priveste modul de preparare al lichidelor DIY, sa va arate care sunt cele mai bune accesorii pe care le puteti utiliza pentru preparare si depozitare de lichide cand doriti sa realizati un volum mai mare de mixat precum si modalitatea sigura in care puteti include in lichidele home-made de nicshot incat nivelul de nicotina sa fie adaptat cu dorinta dumneavoastra.