Bauturi online de la CeBemAzi.ro. Comanzi racoritoare, spirtoase sau dozatoare de bere

BUCURESTI - 23 aprilie 2021

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

După cum spune însuşi denumirea acestui site, probabil că măcar o dată v-aţi gândit „Ce bem azi?”. Fie că eşti pur şi simplu indecis între preferatele tale, fie că eşti în căutarea unei băuturi noi, pe care n-ai mai încercat-o până acum, există un mic colţ de rai, în mediul online, care îţi oferă toate răspunsurile de care ai nevoie.

Bauturi online

Bauturi online

Partenerul https://cebemazi.ro/ este soluția excepțională pentur cei ce doresc să se bucure de băuturile preferate oricând. Deşi varietatea de produse disponibile include şi băuturi răcoritoare, non-alcoolice, acesta se adresează, totuşi, doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, pentru a încuraja o atitudine responsabilă.

Să vorbim puţin mai mult despre avantajele acestei idei inedite şi cum îţi poate salva ziua sau seara. În primul rând, pentru comenzile la nivelul municipiului Iaşi, plasate până în ora 12.00 (prânz), livrarea produselor se va face în aceeaşi zi, iar dacă ai comandat de cel puţin 50 RON, acestea ajung la tine gratuit. Nu trebuie să te întristezi nici dacă te afli într-un alt colţ al ţării, căci serviciile lor pot fi livrate în toată România, însă doar aşteptarea va fi puţin mai lungă – mai exact numai 24-48 ore de la plasarea acesteia. Mai rapid ca majoritatea coletelor comandate online, iar la achiziţii de minim 200 RON, livrarea este, şi în cazul acesta, gratuită.

De ce ai avea nevoie de un astfel de site cu băuturi?

Răspunsul este foarte simplu. Nu ştiai că ai nevoie de el, dar odată ce l-ai descoperit, îţi va deveni cel mai bun prieten. Iată de ce:

Varietate incredibilă

Poţi alege dintre: apă, răcoritoare, energizante, bere, dozatoare, vin, cidru, vin spumant şi băuturi spirtoase. Deja ai absolut orice opţiune ai căuta, însă varietatea continuă, căci există o gamă largă de produse şi în fiecare dintre aceste categorii. 

Servicii pentru fiecare moment din viaţa ta

  Fie că vrei să dai o petrecere spontană şi să îţi chemi toţi prietenii, fie că organizezi un eveniment, o nuntă sau un botez, acest site este aliatul tău numărul unu. Pe lângă faptul că poţi face cumpărăturile din confortul casei tale, sau chiar de la job, iar în cel mai scurt timp, te vor aştepta la uşa, poţi beneficia chiar şi de anumite reduceri de preţ. Bonus! Aşa nu vei uita niciodată ce mai trebuia să cumperi şi nici nu te vei certa cu partenera sau prietenii, că nu ai luat fix ce era mai important (implicit, băutura lor preferată), pentru că sigur o vei găsi în oferta lor.

De asemenea, cei de la CeBemAzi?, oferă livrare inclusiv pentru HoReCa. Dacă deţii un restaurant, un pub sau un hotel, îi poţi contacta cu încredere. Sunt distribuitori de băuturi de 15 ani şi experienţa lor promite servicii impecabile. 

Pachete şi cadouri

Pe lângă numeroase pachete, la care poţi primi bonus diverse obiecte precum shakere, seturi de pahare, sacoşe de cumpărături etc., atunci când ai uitat de ziua cuiva sau de o „atenţie” ce trebuie făcută, poţi alege o băutură fină, pentru orice gusturi, ambalată deosebit.