Cabinet Stomatologic Dentia din Iaşi ridică standardele în medicina dentară

BUCURESTI - 26 aprilie 2021

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Sanatate

Se spune că un zâmbet cald şi plăcut, poate topi chiar şi cele mai îngheţate inimi. Nu ai nevoie de cuvinte, nu ai nevoie de alte gesturi, este îndeajuns ca zâmbetul tău să fie unul sincer, venit din suflet.

Cabinet stomatologic

Cabinet stomatologic

Cum frumuseţea este în ochii privitorului, poate că nu toată lumea este impresionată de perfecţiune, însă, cu siguranţă, este măcar puţin interesată de sănătatea vizibilă a danturii pe care o expui. Fapt ce ar trebui să ne preocupe, de fapt, pe fiecare dintre noi. 

Factorul estetic al unor dinţi aliniaţi corect şi fără alte probleme precum carii, tartru, etc., poate avea destul de multă importanţă pentru anumite persoane, însă nu este principalul motiv pentru care ar trebui să vizităm medicul stomatolog. Rolul de bază al danturii este masticaţia alimentelor, necesară în vederea satisfacerii celei mai primare nevoi – de a ne hrăni. Prin urmare, indiferent din ce categorie de persoane faci parte, ai nevoie de dinţi sănătoşi. 

Chiar şi cele mai superficiale probleme dentare, netratate la timp, pot duce la complicaţii dureroase, pierderea dinţilor, şi, în cele din urmă, la nevoia de procedee sau implanturi costisitoare. Spre deosebire de zgârieturi şi răceli, acestea nu se vor vindeca niciodată de la sine, iar cu cât vei amâna tratarea lor mai mult, cu atât vor creşte şi costurile tale. Dantura este o necesitate, astfel că ar trebui să fie şi o prioritate pentru noi toţi.

Motive principale pentru care trebuie să mergi la dentist

În primul rând, durerile. Niciodată nu sunt plăcute, însă cele dentare par să fie cele mai greu de suportat şi pot fi semnul unor probleme ale dinţilor sau gingiilor. Dureri maxilare sau migrenele constante, care se pot datora unei afecţiuni a articulației temporomandibulară (ATM) sau a mușchilor din jurul feței. Este o articulație utilizată atunci când mestecăm, mâncăm sau vorbim şi conectează maxilarul inferior la osul temporal al craniului.

Sforăitul sau apneea în timpul somnului. Medicul dentist te poate ajuta inclusiv în această problemă, prin aparate orale (de exemplu, atele). 

Bruxism (scrâşnitul dinţilor necontrolat în timpul somnului), hipersenzitivitate, dinţi sparţi sau lipsă, sângerări.

Cabinetul stomatologic Dentia din Iaşi, are o echipă tânără, de medici calificaţi, dedicaţi şi implicaţi, care cred în importanţa prevenţiei şi a unor tratamente durabile. Deşi, în mod evident, şi partea financiară este importantă pentru ambele tabere – atât medic, cât şi pacient – în viziunea acestei echipe, sănătatea ar trebui să primeze. Prin urmare, vor avea grijă şi de buzunarul tău, oferindu-ţi preţuri corecte şi rezonabile. Medicii cu experienţă în domeniu, sunt la curent cu cele mai noi tehnici, proceduri și materiale, spre a-ţi oferii servicii la cele mai înalte standarde. Se investeşte constant în echipament de ultimă generație pentru rezultate impecabile şi îţi vor aplica tratamentele ideale pentru tine, asigurându-se că nu simți durere sau disconfort. 

Într-un singur loc vei găsi toate serviciile de care ai nevoie, precum profilaxie stomatologică, odontoterapie, chirurgie orală, endodonţie, estetică dentară, implantologie, ortodonţie, parodontologie, protetică dentară şi stomatologie pediatrică.

Accesează pagina https://dentia.ro şi solicită online o programare, pentru a te bucura din nou de dinţi sănătoşi. Mai mult, dacă alegi să urmezi tratamentul în cabinetul lor, consultaţia este gratuită.