Care este cea mai bună casă de pariuri online?

BUCURESTI - 5 august 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Te întrebi care este cea mai bună casă de pariuri sportive online? Atunci citește acest articol deoarece vei afla de la specialiștii Biletu-Zilei.com care este aceasta.

Pariuri

Pariuri

Înainte să-ți spunem care este casa de pariuri online numărul 1 în România trebuie să-ți prezentăm câteva lucruri care trebuie avute în vedere în stabilirea acestei distincții. 

Seriozitatea agenției 

Atunci când ne referim la seriozitate o putem face în mai multe sensuri. În primul rând trebuie spus despre partea financiară - depuneri și retrageri de bani. Este clar că toate casele de pariuri online legale în România îți vor plăti sumele câștigate dacă joci corect. N-ar risca nicio agenție să piardă licența de operare în țara noastră pentru că n-ar face o plată de 200, 500 sau 10.000 RON. 

Ca să ai garanția că agenția va fi corectă cu tine trebuie să fii și tu corect cu ea. Nu trebuie să deschizi mai multe conturi pe același nume sau chiar pe aceeași adresă de domiciliu pentru a beneficia de un anumit bonus, cu sau fără depunere. 

Al doilea aspect legat de seriozitate este cel legat de modul în care o casă de pariuri își tratează clienții în general. Aici mă refer la timpul de validare a pariurilor sau la timpul în care răspund unei anumite solicitări / întrebări. 

Oferta de pariuri 

Dacă ești adeptul pariurilor pe sporturi și competiții populare atunci vei găsi la toți operatorii astfel de pariuri. În schimb dacă ai obiceiul să pariezi pe meciuri din liga a șasea din Anglia sau pe a doua divizie din Egipt este posibil să nu găsești astfel de evenimente la toți operatorii. 

Același lucru este valabil și la tipurile de pariuri. Dacă vrei să joci pariuri pe rezultat final, total goluri sau handicapuri europene le vei găsi peste tot. Lucrurile se schimbă dacă preferi pariuri combinate (precum 1x pauză / 1x final sau minim un gol în prima repriză / minim un gol în a doua repriză) atunci va trebui să cauți agenția potrivită deoarece nu le vei găsi chiar peste tot. 

Valoarea cotelor 

Valoarea cotelor este un factor foarte important mai ales pentru pariorii care preferă mizele mai mari pe 1-2 evenimente pe bilet. 

Cei care joacă bilete cu 10+ pronosticuri nu prea țin cont de această diferență de cote, deși s-ar putea ca în loc de un bilet cu cota 100 la o casă de pariuri online să aibă cota 140 pentru aceleași pronosticuri la o altă casă. La o miză de 10 RON asta ar însemna un câștig mai mic cu 400 RON.

Ca să afli care sunt casele de pariuri cu cele mai bune cote îți recomand să faci un studiu pentru o perioadă. Nu-ți pot spune că agenția x are cele mai bune cote pentru că poate le are la rezultat final, dar tu dacă ai obiceiul să pariezi pe total goluri vei găsi în altă parte cote mai bune. 

Și, în final, să-ți răspund la întrebarea Care este cea mai bună casă de pariuri online? Nu se poate spune că există o casă de pariuri care să fie cu adevărat cea mai bună pentru toată lumea. Pentru mine care pariez un pronostic pe bilet, în general, pe goluri s-ar putea să fie una, pentru altcineva care joacă 5-6 pronosticuri pe rezultat final pe bilet s-ar putea să fie alta.