Cauți un loc de muncă? Apelează la Jooble!

BUCURESTI - 22 iunie 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate, HR

Jooble este un site cu o experiență de mai mult de 13 ani, reprezentat in 71 de țări, elaborat cu scopul de a te ajuta să găsești un loc de muncă perfect intr-un timp cât mai scurt.

Jooble

Jooble

Pe Jooble vei putea găsi toate ofertele de muncă disponibile în prezent pe piața Romaniei. Ai mai auzit de așa ceva? Deci, toate ofertele de muncă din România pot fi găsite doar pe un singur site - Jooble. Pe lângă faptul că Jooble este cea mai mare sursă informațională din România, este și lider printre portalurile de angajare mondiale. Toate acestea se datorează particularităților funcționării agregatorului: asemenea oricărui motor de căutare (de exemplu, Google sau Yahoo), Jooble nu păstrează toată informația în propria bază de date, ci o colectează de pretutindeni și o face mult mai bine decât alții.

La inițierea căutării ofertelor de muncă, primești referințe la cele mai relevante oferte aferente solicitării tale de pe circa 1500 site-uri cu oferte de muncă din România.

Jooble este creat în așa fel, ca să economisești timpul și energia, astfel încât printr-o singură solicitare să găsești locul de muncă corespunzător 100%. Pentru cei exigenți, cărora le place să profite la maxim de viață, Jooble a creat o gamă variată de instrumente precum cautarea avansată și o multitudine de filtre. Bineînțeles, căutarea ofertelor de muncă pe Jooble pare, la început, neobișnuită comparativ cu ziarele sau cu portalurile de joburi tradiționale. Însă, dacă îl vei însuși pe deplin, vei găsi în mod garantat locul de muncă potrivit, cu singura condiție, desigur, că acest loc de muncă există.

 „Mai bine o dată să vezi, decât de 10 ori să citești.” Ce-ar fi să încerci motorul de căutare Jooble în loc să citești despre el? Îți dorim o căutare rezultativă!