Chiuvetele de bucatarie – Tendinte in 2019

BUCURESTI - 3 septembrie 2019

Comunicat tip General in HoReCa, Retail

Cu ani in urma, chiuveta de bucatarie era adesea trecuta cu vederea cand venea vorba de designul bucatariei. Accentul se punea doar pe utilitate, mai putin pe design. Lucrurile insa s-au schimbat, iar astazi, ne bucuram de o diversitate de modele si sitluri de chiuvete, pregatite sa corespunda oricarui stil de bucatarie: simplu, clasic, elegant sau sofisticat.

.

.

Fie ca tocmai v-ati mutat in casa noua sau doriti sa reamenajati bucataria existenta, pentru 2019 tendintele sunt cat se poate de promitatoare.

Sunt multe caracteristici si elemente unice pe care le puteti lua in considerare cand alegeti chiuveta de bucatarie, insa indiferent de stilul pe care il adoptati, un element ramane acelasi in toate tendintele chiuvetei: calitatea. O chiuvetă de calitate poate dura 20 de ani, sau poate, de ce nu, chiar mai mult. Esentiala este alegerea unor produse durabile, rezistente la uzura. Daca vorbim de o folosinta constanta, zilnica a chiuvetei de bucatarie, de un volum mare de vase de spalat zilnic, atunci ar fi recomandat sa ne indreptam catre chiuvetele de bucatarie din granit.

Consideram ca exista doua elemente esentiale ce ar trebuie luate in considerare cand alegem chiuveta de bucatarie: cuartul si granitul. Indiferent de optiune, acestea sunt chiuvete din piatra naturala si sunt disponibil intr-o serie de nuante, bej, gri, negru, alb, care pot satisface preferinta pentru o bucatarie cu aspect natural. Avantajele pe care le aduce o chiuveta de acest tip, sunt de necontestat. Granitul este incredibil de rezistent la temperaturi ridicate, zgarieturi, scufundari si la impactul produs de obiectele aruncate in chiuveta. Datorita materialului neporos din care este realizata, chiuveta de bucatarie din granit nu retine murdaria si astfel ai siguranta ca nu este asigurat un mediu prielnic pentru dezvoltarea bacteriilor. Rezistenta la caldura, zgarieturi si impact este data de tehnologia din spatele fabricarii acestor chiuvete, tehnologie care impiedica patarea si deteriorarea acestora, mentinandu-le un aspect intact timp indelungat. 

In ceea ce priveste unicitatea, un aspect caruia trebuie acordata atentie este forma chiuvetei. Cand cumparati chiuvete de bucatarie online, veti descoperi forme interesante si finisaje spectaculoase, chiuvete cu o cuva, chiuvete duble sau triple.

Daca preferintele dvs. in ceea ce priveste designul bucatariei implica elemente inspirate din natura, atunci sunteti in perfect acord cu tendinta acestui an. Si asta pentru ca anul 2019, vine cu elemente naturale pentru designul intregii bucatarii. Astfel ca, si chiuveta de bucatarie se incadreaza in tendinta elementelor naturale.

Pentru aceia care locuiesc la casa, spre exemplu, si care prefera un contrast puternic intre chiuveta si finisajele din bucatarie, vor putea lua in considerare instalarea unei chiuvete cu un aspect industrial. 

In ce priveste preturile, acestea difera in functie de mai multe aspecte, cum ar fi materialul, grosimea si dimensiunea chiuvetei. Spre exemplu, desi o chiuveta compozita pare sa fie mai scumpa decat o chiuveta standard din otel inoxidabil sau inox, preturile devin tot mai accesibile, iar diversitatea tinde sa creasca.

Chiuvetele de bucatarie disponibile pe www.casasibucataria.ro pot constitui punctul de plecare al designului bucatariei tale pentru acest an. Specialistii de la Pyramis iti propun o gama variate de produse de calitate ce nu pot fi ratate si pe care le poti gasi si la promotie.