Concert umanitar "Printre oameni", sâmbătă 14 decembrie 2019

BUCURESTI - 2 decembrie 2019

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Social

Sâmbătă 14 decembrie 2019, de la ora 19.00, A7TV, Universul Juridic, Facultatea de Drept a Universității București în parteneriat cu Maurer Imobiliare vă invită să vă bucurați de muzică de suflet și să participați la influențarea în bine a unor vieți de copii, ce aparțin programului Fundației Alinare!

Concert

Concert

Evenimentul va cuprinde muzică și cuvinte de suflet, susținute de următorii invitați: 

Fang Shuang - Tenorul Fang Shuang este solist principal al Operei Comice pentru Copii București, actor al Teatrului Metropolis București, și Câștigătorul locului 3 la emisiunea ”Romanii au talent” ediția 2017. 

Alin si Florina Jivan - Alin, fost component al lotului olimpic de gimnastică, medaliat mondial și european, antrenor la Steaua, a ales un drum liniștit alături de soția sa Florina, împreună cântând melodii de suflet pentru creștini. 

Amalia Decean - Amalia este fost solist de muzică ușoară, care s-a îndreptat spre un repertoriu de muzica creștină și care se implică cu multă pasiune în aceasta activitate. 

Si Grupul Noblesse - Grupul s-a format din anul 2009, și cuprinde astăzi trei soliste: Lorena Zeiler - Soprano, Evelina Manea - Mezzosoprano, Ramona Ghioaldă - Alto. "Dorim să transmitem noblețea caracterului divin în inimile fiecărui ascultător al muzicii pe care noi o interpretăm și dorim, de asemenea, ca și pe noi, ca grup, și persoană individuală să ne caracterizeze noblețea în deplinătatea însemnătății sale (bunătate, modestie, credincioșie, moralitate, eleganță și simplitate). 

Concertul va fi prezentat de:

Cornel Darvasan - Lector Univ. Dr Universitatea Ecologica, membru al Universului Juridic, realizator si prezentator tv de emisiuni la A7TV, o persoana împlinită și tată a trei copii minunați. 

Alina Ilioi Mureșan - Realizator Tv emisiune "Alături de tine" la A7TV, Fondatorul "Nu inseamna nu", blogger "Ganduri ascunse", scriitor "Te iubesc pe nevăzute". "NU MAI VREAU să avem gânduri ascunse unii faţă de alţii, ci vreau să fim deschişi şi sinceri. Primiţi tot adevărul, chiar dacă ar combate orgoliul vostru. Faceţi dreptate tuturor, oricare ar fi interesul vostru! Iubiţi cu bucurie tot ce e bun, frumos şi sfânt, oricare ar fi fiinţa la care am găsi aceste însuşiri.” Așa își prezintă activitatea sa de bloggeriță. 

Fundatia Alinare , este un ONG care se ocupa cu sprijinirea a 25-30 familii din mediul urban si rural, ce cuprind între 70-80 copii. Acest ONG organizează activități care vizează atât ajutorul material cât și sprijinul în educație și socio-moral de care au atâta nevoie! 

Cu această ocazie, se vor prezenta videoclipuri scurte cu 4 familii beneficiare. Fundația Alinare își desfășoară activitatea pe baza motto-ului: "nu putem schimba cursul istoriei lumii, dar putem ajuta la schimbarea cursului istoriei unei vieți; schimbând o viață, vom ajuta la schimbarea lumii". 

Vă așteptăm sâmbătă 14 decembrie 2019, ora 19.00, la Concertul umanitar "Printre oameni", în Aula Mare a Facultații de Drept, alături de acești invitați deosebiți, pentru a contribui la schimbarea unor vieți de copii în bine! 

Mai multe detalii despre concertul umanitar puteți afla de dna. Ramona Darvășan - 0765968724. 

Mai multe detalii despre proiectele Fundației Alinare - Mârzac Valerica - Director Asistent Social Principal - tel. 0721188198