Cum se realizează o curățenie generală a unui apartament?

BUCURESTI - 25 septembrie 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Fiecare dintre noi ne dorim Casa Curată, igienizată și ordonată, care să ne ofere acea atmosferă caldă și primitoare. O curățenie în casă se poate realiza, așa cum vom vedea în următoarele rânduri, personal sau apelând la firme de curățenie care realizează servicii profesionale de curățenie la domiciliu.

Curatenie generala

Curatenie generala

Fiecare dintre noi ne dorim Casa Curată, igienizată și ordonată, care să ne ofere acea atmosferă caldă și primitoare. O curățenie în casă se poate realiza, așa cum vom vedea în următoarele rânduri, personal sau apelând la firme de curățenie care realizează servicii profesionale de curățenie la domiciliu.

Cum o realizăm fiecare dintre noi, personal?

La prima vedere ai fi tentat să crezi că nu există ceva mai simplu, iar o curățenie în casă o poate realiza oricine fără prea multă bătaie de cap. Ei bine, nu este chiar așa. Atunci când când ne hotărâm să realizăm o curățenie generală în apartament trebuie să ne înhămăm în primul rând cu răbdare. De asemenea, vom avea nevoie de soluții și echipamente care să ne ajute în realizarea procesului de curățenie generală în casă. De cele mai multe ori achiziționăm produse pe care nu știm să le folosim sau apelăm la faimoasele soluții universale care nu ne vor ajuta cu adevărat să beneficiem de curățenia pe care ne-o dorim. Astfel, după o zi de trudă, vom fi fost cu banii cheltuiți pe produse ineficiente și nemulțumiți de rezultatul final.

Cum o realizează o firmă de curățenie?

Atunci când ai nevoie de servicii de curățenie generală și apelezi la o firmă de curățenie vei putea beneficia de tot ce înseamnă cu adevărat acest concept. Astfel, o firmă de curățenie va fi întotdeauna dotată din plin cu soluții și echipamente profesionale. Din acest punct de vedere Casa Curată se ridică la cele mai înalte standarde. Datorită eficienței personalului avizat, curățenia în casa ta va fi mult mai repede făcută și, totodată, la un nivel care atinge perfecțiunea. Detaliile sunt importante pentru noi, astfel încât vom ajunge în cele mai mici colțuri, pe care tu nu le-ai fi luat în calcul atunci când realizezi o curățenie generală pe cont propriu. De asemenea, o firmă de curățenie te poate ajuta și la curățarea canapelelor, a fotoliilor sau saltelelor, lucru pe care nu-l putem realiza personal, fără ajutor de specialitate.

Avantaje vs. dezavantaje

Analiza avantajelor și dezavantajelor este simplu de făcut. În primul rând trebuie să răspundem la următoarea întrebare: Vrem o curățenie în casă la preț mic sau o curățenie bine făcută? Pentru a nu fi suspectați de subiectivism vom începe cu principalul dezavantaj: prețul. Teoretic, prețul pe care îl plătești unei firme de curățenie este mai mare decât dacă vei realiza acest serviciu singur. De ce „teoretic”? Simplu: dacă ești o persoană care dă o importanță majoră la detalii, cu siguranță va fi greu să-ți satisfaci propriile dorințe fără ajutor, motiv pentru care, în final, va trebui să apelezi totuși la serviciile de curățenie generală ale unei firme specializate în domeniu. 

Pe de altă parte, avantajele alegerii unei firme de curățenie sunt multiple. Nu le vom analiza, dar le vom enumera pe cele mai importante: operativitate, calitate ridicată, comoditate, personal avizat, soluții și echipamente dedicate.

Activități necesare unei curățenii eficiente

Pentru a realiza o curățenie în casă eficientă va trebui să ne facem un plan. Îți dăm câteva ponturi:

-curățenia generală trebuie să înceapă din cea mai murdară încăpere

-întotdeauna începe curățenia de sus în jos

-ocupă-te prima dată de curățarea geamurilor

-fă-ți ordine în lucruri și scapă de tot ce nu-ți folosește

-încearcă să menții curățenia, făcând un obicei din a curăța frecvent spațiile cele mai folosite.

Echipamente necesare pentru o curățenie generală

Atunci când ai nevoie de o curățenie la domiciliu, ai de ales între a apela la o firmă specializată în servicii de curățenie sau a te descurca cu forțe proprii. Dacă alegi a doua variantă, trebuie să știi că ai nevoie de anumite echipamente minimale care să te ajute să-ți atingi scopul propus. În acest sens, un aparat cu abur este de ajutor, la fel cum este și un aparat de spălat pardoseli, era mopului fiind apusă. De asemenea ai nevoie și de un aspirator puternic care să te ajute la îndepărtarea prafului chiar și din cele mai greu accesibile locuri. Dezavantajul este reprezentat de investiția inițială, care nu este mică și poate ajunge cu ușurință la câteva mii de lei. Totodată, lipsa spațiului reprezintă un dezavantaj major. 

Soluții necesare pentru o curățenie generală

Alături de echipamente, soluțiile reprezintă un factor extrem de important în procesul de realizare al curățeniei. Pentru a realiza o curățenie în casă eficientă trebuie să știi ce soluții trebuie să folosești. Știm că în comerț nu se găsesc întotdeauna soluțiile potrivite, dar încearcă pe cât posibil să achiziționezi soluții dedicate fiecărui tip de suprafață pe care trebuie să o cureți. Încearcă să eviți achiziția unei soluții bună la toate. De exemplu, vrei să cureți hota? Cumpără o soluție specială pentru îndepărtarea grăsimilor.

Casa Curată este o firmă de curățenie din Iași, ce oferă servicii de curățenie la cele mai înalte standarde. Ai nevoie de un serviciu de curățenie la domiciliu sau doar cauți un preț pentru curățenie? Nu ezita să ne apelezi!