De ce prefera turiștii români să plece la mare în străinătate?

BUCURESTI - 2 aprilie 2021

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Turism

Fiecare persoană simte nevoia de a se relaxa după o perioadă în care a muncit foarte mult, iar din acest motiv caută cele mai atractive Oferte Vacante încă de la începutul primăverii pentru a găsi un pachet atractiv la mare.

Vacanta

Vacanta

Fiecare persoană simte nevoia de a se relaxa după o perioadă în care a muncit foarte mult, iar din acest motiv caută cele mai atractive Oferte Vacante încă de la începutul primăverii pentru a găsi un pachet atractiv la mare. 

Costurile cazării pe litoralul românesc sunt mari, mai ales la hotelurile de lux din Mamaia, iar din acest motiv multe persoane aleg ofertele pe care o Agentie de turism le are pentru litoralul extern. În fiecare an, zeci de mii de turiști români vizitează țări precum Bulgaria, Grecia sau Turcia pentru a avea parte de un sejur la mare la preț redus.

Pentru cei care își doresc să călătorească la mare în străinătate cu mașina personală, o destinație perfectă ar fi Nisipurile de Aur (Bulgaria). Mulți români aleg această destinație pentru că este aproape de România, iar prețurile cazării sunt mult mai atractive decât în stațiunile de pe litoralul românesc. În plus, plajele sunt mult mai curate decât la noi la mare.

Spre Turcia se orientează de asemenea mulți tineri români care doresc o vacanță în străinătate la preț redus. Cei mai mulți dintre aceștia optează pentru un sejur all inclusive în Antalya. Există o mulțime de stațiuni absolut superbe, plajele sunt de vis, iar experiențele trăite aici sunt memorabile. Începând de la curățenia de pe plaje și până la facilitățile de la unitățile de cazare, totul este la superlativ în Antalya.

Cu toate acestea însă, Grecia este destinația preferată pentru cei mai mulți dintre turiștii români care aleg litoralul extern. Atât stațiunile din Grecia continentală cât și stațiunile de pe insulele grecești atrag ca un magnet turiștii români, dar și din alte țări din Europa.

Este firesc să atragă foarte mulți turiști din moment ce plajele sunt foarte curate, unitățile de cazare oferă condiții ireproșabile, iar la taverne există ospătari străini. Când mergeți să luați masa la o tavernă, sunteți întâmpinați de ospătari români.

Prețurile pentru un sejur în Grecia sunt mai mici decât pentru un sejur pe litoralul românesc, dar aveți mai multe facilități. În plus, dacă veți călători cu autocarul veți putea vedea Serbia, Bulgaria și Grecia sau doar Bulgaria și Grecia (în funcție de ruta aleasă de agenția de turism). Puteți vedea locuri minunate, iar ghidul turistic care vă însoțește vă prezintă informații despre cele mai importante locuri prin care treceți.