De ce sa alegi cilindri de siguranta Kaba X11

BUCURESTI - 18 noiembrie 2019

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, Retail

Furturile din locuinte ocupa primul loc in topul celor mai comise furturi din Romania, iar potrivit statisticilor, un sfert dintre acestea sunt urmare a neglijentei celor care locuiesc in casa. De aceea specialistii recomanda sisteme de inchidere a usilor de calitate, cu mai multe elemente de siguranta.

Cilindru siguranta

Cilindru siguranta

De doua minute! Atat are nevoie un spargator pentru a deschide o usa cu un butuc cu yala clasic. Nu acelasi lucru se intampla in cazul in care usa are butucul de la yala cu un cilindru usa de siguranta. In aceste conditii, de ce sa risti sa iti pierzi bunurile din casa cand un astfel de butuc costa pana in 150 de lei!

Atunci cand cumperi o usa noua, de cele mai multe ori ea vine deja “echipata” cu un cilindru obisnuit. Specialistii Feronerie Usi SRL recomanda schimbarea incuietorii cu una care sa nu poata fi deschisa decat de catre cei ai casei.

Kaba X11, solutia de siguranta

O incuietoare care prezinta un grad sporit de siguranta este Kaba Elzett X11. Produs de catre grupul Dorma Kaba, butucul face parte din clasa 4 de siguranta potrivit normelor europene de siguranta EN1303.

Butucul are nu mai putin de 11 stifturi, amplasate pe trei randuri. Primul stift al fiecarui rand este confectionat din otel calit, care nu permite gaurirea butucului.

Cilindrul este confectionat din alama si are finisajul nichel matt. Setul contine un cilindru, 5 chei cu amprenta, surub de fixare si card de siguranta. Nu trebuie sa fii un profesionist, cu notiuni tehnice in domeniu pentru a monta un astfel de butuc. Este suficient sa urmezi intructiunile de montaj pe care le gasesti in pachet.

O dovada in plus a faptului ca modelul Kaba X11 este un cilindru siguranta superior este functia de protectie anti smulgere. Cilindrul este protejat impotriva smulgerii miezului cu ajutorul sculelor speciale folosite de spargatori. De asemenea, arcurile si pinii sunt confectionati dintr-un otel special rezistent la coroziune.

Produsul se livreaza impreuna cu un Security Key Card, un card de siguranta cu ajutorul caruia pot fi multiplicate cheile. Nu trebuie sa iti faci griji ca cineva ar putea copia cheia de la usa ta. Copierea cheii se poate face numai cu ajutorul codului de pe cardul de siguranta.

Functia de urgenta este foarte importanta intrucat ofera posibilitatea deschiderii usii din afara, chiar daca cheia este in yala, pe interior. Aceasta optiune este foarte utila in cazul persoanelor in varsta, neajutorate sau a copiilor.

Cilindrul Kaba X11 se inscrie in gama feronerie siguranta si datorita functiei anti gaurire, care nu permite ca butucul sa fie gaurit cu burghiul si nici nu poate fi deschis cu scule speciale de picking.

Avantajul Kaba X11 este ca se potriveste la orice usa din lemn, metalica, termopan, aluminiu, poarta sau usa de garaj. Produsul este disponibil pe mai multe dimensiuni, in functie de grosimea usii si ofera siguranta maxima la un pret decent.

Feronerie Usi SRL livreaza produsele din magazinul sau online rapid, prin curier, oriunde pe teritoriul Romaniei.