Detectiv particular bun in Deva. Cum il alegi

Deva - 28 ianuarie 2020

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Decizia de a angaja un detectiv privat nu este usor de luat. Pe de o parte pentru ca ne temem ca adevaruri urate sa fie scoase la iveala. Pe de alta pentru ca nu am vazut decat in filme cum lucreaza investigatorii si nu suntem convinsi ca si in realitate ei pot rezolva cazuri complicate.

Detectiv particular Deva

Detectiv particular Deva

Un detectiv particular bun face diferenta intre un caz rezolvat si unul in care continua sa planeze suspiciunile. Cum alegi cel mai bun detectiv Deva? E o intrebare importanta care merita niste lamuriri.

In mod clar, daca ii vei dezvalui informatii confidentiale sau sensibile, iti veti dori sa te asiguri ca acestea sunt pe maini bune. Este principalul motiv pentru care trebuie sa te gandesti de doua ori atunci cand alegi cel mai potrivit detectiv privat sau agentia care sa ti-l puna la dispozitie. Pentru asta va trebui sa iti pui cateva intrebari si sa gasesti raspunsuri la ele inainte de a semna un contract cu acesta.

Are licenta de functionare?

Orice detectiv privat trebuie sa detina un atestat care se ofera, conform legii, doar in anumite conditii. Printre altele, detectivul trebuie sa fi terminat o scoala de detectivi sau sa fi lucrat in cadrul unor institutii publice cu atributii in domeniul apararii, ordinii publice sau sigurantei nationale, sa nu fi fost condamnat pentru infractiuni savarsite cu intentie si sa fi obtinut avizul Inspectoratului de Politie. La dosarul sau exista inclusiv un aviz psihologic, extrem de important tinand cont de natura informatiilor pe care le gestioneaza.

Are recomandari bune?

Atunci cand un client este multumit de colaborarea cu un detectiv particular Deva va simti nevoia sa isi impartaseasca experienta si gratitudinea, chiar daca o face la modul anonim pe site-ul firmei la care respectivul lucreaza. Aceste recenzii sunt foarte importante atat pentru agentie, cat si pentru respectivul investigator, intrucat certifica toate calitatile pentru care merita sa ii fie incredintate in continuare cazuri. Confidentialitatea asigurata, dar si inventivitatea demonstrata in rezolvarea cazului sunt calitati care trebuie urmarite.

Este usor de contactat?

Alege un detectiv privat Deva care este usor de contactat la nevoie. Investigatorul trebuie sa fie in contact permanent cu tine, atat online, cat si telefonic. Tu trebuie sa fii in permanenta informat cu privire la modul in care decurge investigatia. In cazul in care una dintre modalitatile de discutie lipseste trebuie sa iti pui niste semne de intrebare. Cauta un detectiv care este la dispozitia ta 24 de ore din 24, sapte zile din sapte.

Este dispus sa se deplaseze in alte localitati?

E posibil ca rezolvarea cazului tau sa implice filaje sau investigatii in alta localitate decat in cea de domiciliu. In acest caz, detectivul trebuie sa fie disponibil sa faca deplasari in teren oriunde in tara. La Detectiv Premium vei gasi investigatori privati care acopera toate judetele tarii. In acest fel persoana sau persoanele vizate nu vor fi alertate, detectivii desfasurandu-si activitatea in deplina discretie.

Asigura transparenta taxelor?

Tarifele practicate de firma de investigatii private trebuie sa fie la vedere. Evident, fiecare serviciu, in functie de complexitatea sa, va fi taxat diferit, insa acestea trebuie cunoscute din start, pentru a sti la ce sa te astepti. De asemenea, trebuie sa ti se aduca la cunostinta si care sunt criteriile care pot modifica tariful unui serviciu.