Divertix organizeaza petreceri copii cu animatori profesionisti

BUCURESTI - 6 aprilie 2020

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Copilaria inseamna veselie, bucurie si distractie cat cuprinde. Insa nu oricine stie cum sa anime o intalnire intre cei mici, cum ar fi o petrecere aniversara. Tocmai de aceea exista echipe profesioniste de animatori, care au abilitatea de a aduce zambetul pe chipul copilasilor si de a transforma petrecerile in evenimente de neuitat.

Animatori

Animatori

Ca sa faci parte dintr-o echipa de animatori trebuie sa ai cateva calitati esentiale: dragoste fata de copii, empatie, rabdare, atentie la detalii. In acelasi timp, trebuie sa cunosti o multime de jocuri si sa stii ce anume se potriveste unui grup, mai ales daca este vorba despre copii de mai multe varste.

Copiii adora personajele de poveste sau eroii din filme. La multe petreceri copii vedete sunt Elsa si Spiderman. Chiar daca acestea sunt interpretate de animatori, copiii le percep ca pe niste personaje reale si sunt foarte impresionati de prezenta lor. Celebrul cuplu Mikey&Minnie Mouse creeaza buna dispozitie la orice tip de petreceri copii.

Mai mult decat atat, acesti animatori nu doar ca se joaca impreuna cu copiii aflati la petrecere, insa ii pot picta pe fata si pot modela pentru ei baloane. Sunt modalitati prin care animatorii ii vor face pe cei mici sa isi doreasca sa nu se mai termine niciodata petrecerea.

Echipa Divertix pune la dispozitia doritorilor animatori petreceri copii. Personalul care formeaza echipele Divertix este specializat pe aceasta zona si are la activ sute de ore de activitate, garantand astfel show-uri spectaculoase si distractive. De asemenea, se asigura si mascote care intampina invitatii petrecere copii.

Exista mai multe pachete de personaje, asa incat sa poti alege ceea ce consideri ca este cel mai potrivit pentru petrecerea copilului tau. Cel mai popular este pachetul de doua ore, in care personajul sau personajele alese vor organiza activitati si concursuri, se vor juca impreuna cu cei mici, ii vor picta pe fata si le vor modela baloane.

Pe langa animatori, Divertix mai pune la dispozitie si alte servicii premium precum masina cu baloane de sapun, diferite forme de pinata, dar si ursitoare pentru botez care vor sustine o sceneta live, cu text personalizat. Nu in ultimul rand, la Divertix poti gasi Mos Craciuni de inchiriat, un personaj atat de dorit si de asteptat de catre cei mici.

Cu opt ani de experienta in domeniu si peste 3.500 de evenimente organizate, Divertix, prima companie care ofera acest serviciu la nivel national, este dovada clara a seriozitatii si profesionalismului, ceea ce inseamna ca divertismentul este garantat.

Echipele Divertix isi desfasoara activitatea in numeroase orase din tara. Pentru a-ti fi mai usor sa le identifici, iata-le in ordine alfabetica: Alba Iulia, Arad, Bacau, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galati, Iasi, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Resita, Sibiu, Slatina, Slobozia, Targoviste, Timisoara, Tulcea, Vaslui, Zalau.

Pe site-ul divertix.ro sunt disponibile oferte si pachete, asa incat micutii sa aiba parte de o petrecere de poveste. Preturile sunt extrem de accesibile, iar la dispozitia doritorilor sta mereu un specialist gata sa ofere consultanta gratuita. Rezervarile se fac foarte usor, prin telefon sau pe email contact@animatori-mascote.ro.

Asadar, pentru a rezerva chiar acum un animator sau o mascota, apeleaza numarul de telefon: 0732 753 783. Se percepe un avans de 30% pentru comenzile mai mari de 400 de lei.

Bucuria copiilor este extrem de importanta pentru fiecare parinte. De aceea, nu ezita si alege echipa Divertix pentru a da culoare petrecerii celui mic.