Exemple de obiecte sanitare pe care sa le iei in calcul atunci cand iti reamenajezi baia

BUCURESTI - 12 mai 2021

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Media / Publicitate

Gama noastra larga de produse va ofera cat mai multe modele de obiecte sanitare incat sa fie cel putin trei de fiecare pe gustul dumneavoastra.

Obiecte sanitare baie

Obiecte sanitare baie

Daca discutam despre preturile lor acesta variaza de la un produs la altul, in orice caz calitatea ramane la fel de mare indiferent de produsul sau produsele alese. Suntem bucurosi ca va putem oferii cele mai moderne produse cu un aspect extraordinar. Toata gama de obiecte sanitare de mai jos poate fi gasita pe site-ul laguna.ro. Sa trecem la o prezentare generala a obiectelor noastre sanitare:

    Ramele de wc

Ramele noastre de wc cu forme inedite si material la fel de bun sunt facute in diferite marimi depinde de preferintele dumneavoastra, alegeti unul pe placul dumneavoastra si potrivit pentru baie. Designul este unul extrem de modern care doar din clipa in care il privesti iti dai seama ca este foarte confortabil pe cat de bine arata ca aspect dar totodata dispunem si de modele clasice pentru doritorii de bai cat mai clasice si simple.

    Chiuveta

Chiuveta sau mai bine spus lavoarul este inca un obiect sanitar extrem de important intr-o baie. Dupa preferintele dumnevoastra si dupa proiectul baii in constructie sau renovare trebuie sa alegeti un lavoar cat mai potrivit si pe placul dumneavoastra. Chiuvetele noastra va ofera un confort de nota zece din toate punctele de vedere, linile exterioare pot fi scoase in evidenta sau ceva mai ascunse dar aspectul acesta depinde de placerea dumneavoastra. In orice caz noi suntem aici sa va oferim solutia la orice idee. Pentru mai multe detalii, info aici.

    Cada de baie sau cabina de dus

Cu siguranta nu ar lipsi niciodata dintr-o casa sau dintr-un apartament. Materialul ceramic da o nuanta de clasicism baii si este foarte usor de intretinut daca vorbim despre curatarea sa, ceea ce, sa ne amintim este extrem de important sa curatam spatiul in care am facut baie.  In momentul in care iti alegi baia si mai ales cada sau cabina de dus, va trebui sa iei in calcul faptul ca vrei sa construiesti un spatiu foarte confortabil in casa ta, ceea ce inseamna ca va fi necesar sa alegi si aceste doua piese in consecinta. Nu alege cazi sau cabine de dus foarte complexe atunci cand cauti simplitate, dar nu alege nici cazi sau cabine de dus simple, in momentul in care vrei ceva sofisticat.

    Bideul

Nici el nu ar trebui sa lipseasca dintr-o baie, mai ales in cazul in care ne dorim o baie moderna, echipa noastra este aici pentru a va ajuta sa gasiti obiecte sanitare cat mai pe placul dumneavoastra dar revenind la subiect bideele noastre sunt la fel ca si cabinele sau cadele de dus din material ceramic la fel de usor de intretinut dar foarte rezistente in cazul in care va puneti problema asta.

              Toate produsele noastre de calitate sunt usor de intretinut si de curatat indiferent ca vorbim despre wc, chiuveta sau altele. Facem tot posibilul sa va oferim un confort cat mai mare in casele dumneavoastra.