Gnex.ro tehnologie si inovatie regasite in cele mai cool gadgeturi ale momentului

BUCURESTI - 23 aprilie 2019

Comunicat tip General in IT&C, Media / Publicitate, Retail

Avand o experienta de peste 6 ani de zile, GNEX.ro este un magazin online din Romania care doreste sa devina unul dintre cei mai importanti furnizori de drone, camere sport, transportoare electrice, camere auto, gadget-uri precum si echipamente de supraveghere si monitorizare.

Gnex

Gnex

Este un magazin high tech iar pe site-ul lor oficial www.gnex.ro se regasesc cele mai cool gadget-uri ale momentului, fiind mereu printre primii care vor sa aduca cele mai noi tehnologii. Reprezinta brand-uri precum DJI, Walkera, Ninebot, GoPro, SJCam, Xiaomi, E-twow, Joyor s.a.

Magazinul a fost lansat in anul 2008, dispun si de un showroom in centrul orasului Cluj-Napoca, iar  incepand cu jumatatea lunii aprilie vor deschide si cel de-al doilea showroom in Bucuresti.

Specialitatea lor sunt dronele, produse inovative cu ajutorul carora se poate explora si vizualiza tot ceea ce ne inconjoara.

De asemenea regasim si o gama varianta de transportoare elecrice, precum trotinetele si bicicletele electrice, hoverboard-uri, dar si kart-uri electrice.

Fiind pasionati de tot ceea ce inseamna tehnologie si inovatie, aduc mereu publicului din Romania ultimele noutati de pe piata internationala prin intermediul comertului online, dar si prin intermediul targurilor si evenimentelor de specialitate.

Fie ca sunteti interesati de un produs sau doriti sa fiti la curent cu ultimele trend-uri in materie de tehnologie, ii gasiti online pe www.gnex.ro , dar si fizic in Cluj-Napoca sau Bucuresti unde aveti ocazia sa testati anumite produse.