Homedelux - un motor de căutare complex, unde găsești mobilă de calitate pentru casa ta!

BUCURESTI - 28 august 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Pandemia de COVID-19 a afectat multe domenii, din cele mai diverse. Dar există și companii care conform datelor furnizate oficial, diferitelor site-uri de specialitate, au avut parte în primăvara acestui an de creșteri ale vânzărilor cu un procent de 30-60% în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut.

homedelux

În contextul pandemiei de coronavirus, pentru a evita pe cât posibil locurile aglomerate și a scădea riscul de infecție, cumpărătorii români și-au îndreptat atenția către magazinele online. Conform statisticilor, suma medie cheltuită de cei care preferă cumpărăturile din mediul virtual este de aproximativ 500 de lei.

Ce preferă românii să cumpere online?

Petrecând mai mult timp acasă, românii și-a îndreptat atenția către confortul propriei locuințe. În cazul pieselor de mobilier de exemplu, SomProduct afirmă pentru site-ul start-up.ro faptul că valoarea medie a comenzilor primite în cea de-a doua jumătate a lunii aprilie s-a ridicat la 1000 de lei, lucru care a făcut posibilă o creștere a vânzărilor cu 60% în comparație cu aceeași lună a anului 2019.

Tot un exemplu relevant pentru comerțul online de mobilă este și cel al magazinului Acaju. Conform datelor furnizate pentru site-ul de știri wall-street.ro, Acaju preconizează în acest an o creștere cu 30% a cifrei sale de afaceri, datorită pe de-o parte avantajelor pe care le oferă mediul virtual și pe de altă parte creșterii numărului de români care au adoptat sistemul muncii de la distanță.

Pandemia de COVID-19 a crescut semnificativ cererea de piese de mobilier de birou, în special scaune. În funcție de cuvintele cheie pe care le folosesc pe internet, de când a fost declanșată starea de urgență și până în prezent, putem deduce faptul că aproximativ 40% din românii care cumpără mobilă pe internet sunt interesați de scaune de birou.

De unde să alegi cele mai bune piese de mobilier?

Având o gamă largă de produse la discreție și o mulțime de magazine din care să alegi, la prima vedere ai putea considera că este mai simplu să-ți cumperi mobilă de pe internet decât să faci o vizită unui magazin fizic. Dar în realitate, pentru a avea parte de satisfacție maximă, nu poți să achiziționezi chiar orice piesă de mobilier îți iese în cale, ci trebuie să dedici timp cercetării.

Pentru a veni în ajutorul celor care vor să cumpere piese de mobilier pe internet, homedelux.ro, un motor cautare mobila foarte complex, pune la dispoziția utilizatorilor săi mai mult de 50.000 de produse pentru casă și grădină, vândute de magazinele partenere, precum și informații prețioase în legătură cu fiecare din bunurile listate în parte. Astfel, dacă vrei să cumperi online mai multe piese, poți găsi într-un singur loc tot ceea ce-ți trebuie.

De asemenea, pentru că uneori ai nevoie de puțină inspirație pentru a putea face o alegere bună, tot pe homedelux.ro poți citi o mulțime de articole despre idei amenajare baie, balcon, camere și multe alte zone ale casei, ca să-ți fie mai ușor să-ți imaginezi cum se încadrează piesele alese în decor.

În concluzie, din diferite cauze lumea se schimbă. Dar chiar și circumstanțele nefavorabile duc la evoluția tehnicii și îmbunătățirea stilului de viață pentru consumatori, prin lansarea unor site-uri de specialitate precum homedelux.ro care simplifică radical modul de a face cumpărături.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/homedelux-un-motor-de-cautare-complex-unde-gasesti-mobila-de-calitate-pentru-casa-ta1