Imunitate – fortifiere – energie cu produse naturale

BUCURESTI - 10 martie 2021

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Sanatate

După atât de mult timp acasă și o mulțime de vești nu din cele mai bune, este normal ca oamenii să fie îngrijorați, mai sensibili și să resimtă o imunitate mai vulnerabilă.

Imunitate – fortifiere – energie cu produse naturale

Imunitate – fortifiere – energie cu produse naturale

Sunt zile în care ridicarea din pat este o adevărată provocare și nici măcar o ceașcă bună de cafea nu pare să ajute foarte mult. De fapt, este vorba de acea senzație că orele trec și pare aproape imposibil că vei putea termina toată activitatea pe care ai planificat-o pentru o zi. O astfel de stare este, din când în când, normală. Distanțarea socială și izolarea la domiciliu sau “home job-ul” sunt factori care pot destabiliza și mai mult un organism cu o imunitate scăzută. Iar atunci când această situație devine o dinamică constantă, este foarte posibil să intervină un deficit de vitamine. Persoanele cu o imunitate scăzută sunt mai predispuse să se îmbolnăvească mult mai ușor decât aceia cu imunitate ridicată.

Există multe aspecte ale unei zile care provoacă stres și oboseală, dar există și momente excepționale. Menținerea unei diete bogate și sănătoase, exercițiile fizice zilnice, practicarea tehnicilor de relaxare pentru a calma anxietatea și stresul și a avea un somn odihnitor sunt piloni fundamentali pentru a menține un nivel adecvat de energie în fiecare zi. Acum, mai mult ca oricând, este esențial să urmați acești pași, în special dieta. Și este bine știut faptul că alimentele sunt principala sursă de vitamine, astfel încât consumul proporțiilor corecte de alimente va ajuta organismul să obțină cantitatea necesară de energie în mod natural.

Cu toate acestea, atunci când acest lucru nu este suficient, suplimentele de vitamine sunt cele care pot ajuta organismul să functioneze în parametri normali. Desigur, rețineți întotdeauna că aceasta este o completare a unei diete sănătoase și echilibrate. Dacă vă aflați într-un moment de declin, vitaminele vă pot ajuta pentru a vă umple de energie în fiecare dimineață. Pentru a fi mai siguri și mai încrezători, suplimentele naturale devin un scut de apărare a organismului împotriva bolilor.

Știați că există mai multe suplimente care ajută la creșterea imunității? Ei bine, corpul are nevoie de nutrienții potriviți pentru a preveni mai eficient bolile cauzate de viruși, bacterii sau ciuperci. Iată, spre exemplu, câteva produse naturale, rezultate prin inovație: un suport funcțional pentru inimă, care redă energia este Fitocardin Forte; pentru imunitate puternică zi de zi aliatul de încredere este Vitamina D2 naturală; Rotta-Fer este suplimentul care țintește deficitul de fier din organism și nu în ultimul rând, Cinnamon extract + Crom și Zinc – un normoglicemic și imunostimulator eficient.


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/imunitate-fortifiere-energie-cu-produse-naturale