Ofertă aniversară Elis Pavaje: 30% discount la 30 de ani

BUCURESTI - 21 mai 2021

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Constructii, Industrie, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Este firesc să se acorde aceeași atenție amenajării exterioare ca arhitecturii casei sau amenajării interioare. Se pășește mereu pe pavelele montate, avându-le în raza vizuală de la primul pas pe poarta casei. Aleile și curtea reprezintă, am putea spune, cartea de vizită a căminului. De aceea, pe lângă planul de amenajare, contează să se folosească produse de calitate, certificate, care să reziste traficului și intemperiilor și să arate bine chiar și după mulți ani de utilizare.

Elis Pavaje

Elis Pavaje

Elis Pavaje împlinește 30 de ani de la înființare și vine în întâmpinarea celor care doresc să își paveze curtea sau terasa cu o ofertă unică. Între 17 mai și 30 iunie 2021 acordă 30% discount pentru cele mai noi modele de pavaj: GALA D2, GALA P3 și URBANA D2.

Formele și mixurile de nuanțe ale pavelelor GALA și URBANA permit folosirea lor în orice stil de amenajare, pentru conturarea unor alei șerpuite, amenajarea unor terase largi, pentru accesul autoturismului sau chiar pentru conturarea unor detalii de margine.

În plus, acum beneficiază și de un preț imbatabil, imaginația rămânând singura limită în amenajare!

Pavelele GALA si URBANA au grosime de 6 cm și sunt recomandate pentru trafic ușor (max 1.5 tone). GALA este disponibilă în două variante, pe dimensiunile: 20x10 cm și 20x20cm, are marginile neregulate și se poate monta ca produs unic sau prin combinația ambelor forme. Pavelele URBANA D2 au linii drepte și canturi cu șanfren și sunt disponibile pe dimensiuni de 20x10 cm.

Pentru a accesa oferta promoțională, clienții trebuie să se adreseze unui partener Elis Pavaje (lista disponibilă pe www.elis.ro). sau să facă o vizită în showroom-urile fabricilor din Vințu de Jos (jud Alba), Petrești ( jud Alba), Stoenești, (jud Prahova) sau Secuienii Noi (jud Neamț). Consultații de vânzări îi vor ajuta să aleagă produsele cele mai adecvate pentru lucrarea de amenajare, în concordanță cu arhitectura și nuanțele casei.

Elis Pavaje a fost înfiinţată în 1991, în Petreşti, judeţul Alba. Oferă un sistem complet de produse şi servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la producţie prefabricate din beton vibropresat, consultanţă și proiectare, până la transport, montaj și întreţinere pavaj. Compania 100% românească are în prezent 4 unităţi de producţie, cu o capacitate de 20.000 mp pavaj/zi. Produsele Elis sunt disponibile în reţelele de bricolaj, într-o reţea vastă de distribuitori, precum şi în showroom-urile proprii din Petreşti (Alba), Stoeneşti (Prahova), Secuienii Noi (Neamţ), Vinţu de Jos (Alba).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/oferta-aniversara-elis-pavaje-30-discount-la-30-de-ani