Oglinda baie, un element de decor esential pentru orice baie

BUCURESTI - 23 iulie 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Retail

Lipsa de spatiu nu mai poate sa fie folosita de mult timp drept motiv pentru a nu te putea bucura de o incapere amenajata cu stil si bun gust.

Oglinda baie

Oglinda baie

Chiar daca nu te poti bucura de un spatiu generos in baie astfel incat sa poti pune in aplicare orice design interior iti doresti, acest lucru nu inseamna ca nu poti apela la cateva trucuri pentru a crea macar senzatia ca este mai mult spatiu. Si, nu iti spunem sa schimbi apartamentul ci sa folosesti un truc simplu si deloc costisitor: sa montezi o oglinda baie.

Oglinzile pentru baie vin in numeroase forme si dimensiuni iar daca nu gasesti ceea ce iti doresti atunci poti, cu siguranta sa comanzi un model pe dimensiunea si cu modelul dorit de tine. O oglinda baie nu trebuie sa lipseasca din nici o casa deoarece este foarte utila si, totodata, este primul obiect cu care intri in contact in fiecare zi atunci cand folosesti aceasta incapere.

 Cum sa creezi senzatia unui spatiu mai mare si mai luminos cu o oglinda baie?

 Pentru ca acest truc simplu sa fie de efect, trebuie sa te asiguri ca oglinda este pozitionata astfel incat sa reflecte lumina si sa o canalizeze acolo unde este necesar. Multe bai ale apartamentelor de la bloc nu au si un geam care sa permita ca lumina naturala sa patrunda in interior. Asadar, in acest caz trebuie sa te ajuti de puterea luminii artificiale. Pozitioneaza oglinda  astfel incat sa capteze lumina din incaperea anexa sau plaseaza niste spoturi LED deasupra oglinzii,aici produse. Procedand astfel, vei avea si lumina suficienta pentru a realiza mici retusuri de machiaj sau sa te aranjezi.

O oglinda baie poate sa fie utilizata in numeroase moduri creative astfel incat sa obtii un design impresionant si cat mai placut. Mai ales daca ai un perete in baie care este gol, poate sa fie personalizat cu o oglinda. Nu este neaparat necesar sa indeplineasca si un rol functional intrucat un design creativ presupune sa utilizezi diverse elemente conventionale in cele mai neobisnuite moduri.

 Alte trucuri pe care le poti folosi pentru o baie amenajata cu stil

 Cea mai uzuala pozitionare a unei oglinzi in baie este deasupra lavoarului dar poti sa amplasezi oglinzi si pe peretele opus, astfel incat sa poti sa te aranjezi si fara sa te apleci peste lavoar. Mai ales daca baia este de mici dimensiuni poti amplasa oglinzi pe toti peretii goi deoarece vor reflecta lumina si vor crea senzatia unui spatiu mai mare.

In cazul in care spatiul nu iti permite, poti amplasa o oglinda de dimensiuni generoase si pe usa. In momentul in care vei privi in oglinda de la usa vei avea senzatia ca spatiul este marit vizibil.

Rolul oglinzilor nu este numai acela de a oferi o modalitate prin care sa iti indeplinesti cu succes rutina de ingrijire zilnica. Ele inseamna mai mult de atat: sunt adevarate expresii ale personalitatii si preferintelor proprii dar mai ales, sunt o modalitate creativa prin care poti sa creezi diverse efecte pentru un design reusit.