Proconsil Grup – Echipamente industriale de calitate

BUCURESTI - 4 septembrie 2019

Comunicat tip General in Constructii, Industrie

De-a lungul celor 15 ani de existenta pe piata din Romania, Proconsil Grup a dezvoltat parteneriate cu renumiti furnizori din Europa, in domeniul echipamentelor industriale de calitate.

.

.

Care sunt principalele categorii de echipamente industriale pe care le comercializeza Proconsil Grup?

In categoria produselor industriale importate si comercializate de Proconsil Grup regasim o gama completa de motoare electrice (monofazate, trifazate, cu rotor bobinat, cu frana, cu doua puteri si doua turatii), reductoare si motoreductoare de turatie, motovariatoare si variatoare de turatie precum si convertizoare de frecventa fiabile sau invertere monofazate si trifazate. 

Cu utiliate in toate ramurile industriale, perfecte in ceea ce priveste depozitarea materialelor vrac, sunt vibratoarele industriale. Proconsil grup comercializeaza o gama larga de vibratoare industriale. In aceastea categorie intra: vibratoare electrice industriale, vibratoare industriale pneumatice sau role motorizate pentru conveioare. 

Un alt segment din categoria echipamentelor industriale este cel al transportului fluidelor. Pe acest segment, Proconsil Grup a incheiat parteneriate cu Grundfos, o marca renumita in Europa. In aceasta categorie intra o gama diversa de pompe de vid cu inel de lichid, pompe de vid cu palete la sec, pompe submersibile si electropompe centrifugale, pompe din inox pentru insustria alimentara sau pentru industria chimica (pompe pentru acizi, baze sau saruri). 

In ceea ce priveste domeniul ventilatoarelor industriale, Proconsil Grup comercializeaza o serie de ventilatoare industriale, axiale, centrifugale, pentru vapori corozivi, si suflante cu canale laterale.

Si pentru ca vorbim de echipamente industriale, nu puteau lipsi cele care deservesc sectorul mecanic: snecuri transportatoare, lanturi pentru instalatii de ridicat, lanturi transportatoare, curele de transmisii si fulii, lanturi gall si pinioane.

O categorie de echipamente industriale, de mare interes pentru fabricile care prelucreaza materialele sub forma de pulbere sau granule este cel al silozurilor. Proconsil comercializeaza atat silozuri cat si accesorii pentru silozuri, cum ar fi filtrele de praf pentru silozuri cu scuturare prin jet de aer, care se utilizeaza pentru ventilarea si umplerea pneumatica a silozurilor sau clapete, valve fluture sau valve sertar pentru controlul curgerii materialelor.

Acelora care achizitioneaza aceste produse industriale de inalta performanta, Proconsil Grup le ofera asistenta gratuita atat inainte de achizitionare cat si dupa achizitionare, pentru a le oferi informatii complete privind parametrii de functionare ai echipamentului achizitionat, performantele oferite de acesta.

Considerat unul din liderii pietei din Romania pe segmentul echipamentelor industriale, Proconsil Grup si-a castigat un renume prin oferirea de servicii de calitate, produse performante si nu in ultimul seriozitate. Pentru a descoperi intreaga gama de produse si servicii oferite, puteti accesa www.proconsilgrup.ro, iar pentru mai multe detalii aveti la dispozitie adresa de email si numerele de telefon afisate pe site.