Seturi creative pentru copii si adulti, la cele mai bune preturi pe HappyArt.ro

BUCURESTI - 21 aprilie 2021

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Magazinul online HappyArt.ro, dedicat produselor pentru activități creative, a adăugat în ultima perioadă noi articole pe website, în cele mai populare categorii. În prim-plan se află în continuare seturile de pictură cu nisip colorat - atât cele pentru copii, cât și cele pentru adolescenți și adulți. Acestea din urmă sunt mult mai complexe și necesită o atenție sporită asupra detaliilor.

Imagine

Imagine

Pictura cu nisip colorat este o activitate la modă în prezent, care a cunoscut deja succesul la nivel internațional în special în centrele de activități pentru copii. Acum, prin prisma HappyArt.ro, magazin al importatorului direct în România, aceste produse sunt disponibile în țara noastră atât pentru utilizatori individuali (pentru a fi folosite acasă), cât și pentru școli, grădinițe, centre de activități de tip after-school și nu numai.

Seturile creative pentru copii cu personaje Disney, produse originale cu licență, îi surprind plăcut pe cei mici și îi atrag chiar dacă astfel de activități nu implică folosirea de gadgeturi (exact tipul de abordare căutată de cei mai mulți părinți și bunici). Produsele îi captivează pe copii mai mult decât cărțile clasice de colorat cu creaioane colorate sau carioci. Spre deosebire de pictura cu acuarele, activitatea are un caracter inedit, un farmec aparte și... implică mai puțină grijă la curățenie în urma activității pentru persoanele care supraveghează copiii.

Acasa sau în centrele de activități (inclusiv la mare sau la munte, pe perioada verii), pictura cu nisip colorat poate fi o activitate care îi ține mult timp preocupați pe cei mici. Aceștia vor petrece timpul în mod plăcut și educativ, căci li se stimulează creativitatea, atenția la detalii și desigur răbdarea de a duce un proiect la bun sfârșit. Fiecare set de pictură cu nisip colorat este diferit, deci nu intervine plictiseala - din contră, copiii vor să colecționeze lucrările realizate, mai ales dacă implică personaje precum cele de la Disney sau animalele preferate.

HappyArt.ro propune doar seturi de pictură cu nisip colorat de maximă calitate, sigure pentru utilizarea de către copii, conform instrucțiunilor. Aceste seturi conțin tot ceea ce este nevoie pentru activitate și au prețuri prietenoase. În magazinul online se poate profita în această perioadă inclusiv de reduceri în cadrul campaniilor promoționale. Livrarea se face prin curier rapid, din stocul propriu al magazinului online, oriunde în țară, iar plata poate fi făcută inclusiv cu cardul pe internet printr-o platformă de plăți online securizată (sau ramburs, în funcție de preferința clienților).

O altă variantă de seturi creative oferită de asemenea de HappyArt.ro este reprezentată de pachetele cu nisip kinetic. Aceste seturi - cu licențe Cars, Frozen și Prințese Disney - includ de fapt nu doar nisip kinetic în diverse gramaje, ci și forme speciale inspirate din poveștile și desenele animate atât de apreciate de către copii.