ACCED

Comunicate de presa si evenimente pe tema ACCED

 • ACCED

  Constanta, Constanta - 4 aprilie 2011

  Comunicat de ROMAR COMMUNICATION INCORPORATED

  Asociația pentru Calitate și Cooperare în Educație organizează cursuri de limbi străine - spaniolă, germană, franceză, pentru elevi și adulți, începători si avansați. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cursuri limbi straine , acced

  Vezi toate comunicatele de presa despre ACCED

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ACCED.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ACCED. Informatiile despre ACCED cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ACCED, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ACCED, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.