Acorns Christmas Fair

Locul desfasurarii: Acorns British Style Nursery

Organizator: Fundatia Acorns

Acorns British Style Nursery va invita vineri, 13 decembrie 2013, incepand cu ora 16:00 la

 

ACORNS CHRISTMAS FAIR

Un targ facut de copii ...pentru copii

 

Veti avea ocazia sa cumparati jucarii (Ookee) si carti pentru copii (Prior Books), ciocolata de casa si turta dulce, Calendarul Acorns 2014 (lansat in aceasta luna cu o coperta speciala semnata de artistul roman George Rosu) si alte produse speciale pentru cei mici, precum si minunate decoratiuni de Craciun realizate de copiii din Acorns si Baby Acorns.

 

Achizitionand obiectele realizate de copii puteti sustine una dintre organizatiile incluse in proiectul caritabil Sharing Acorns Christmas, prin care impartim bucuria sarbatorilor cu alti copii, aflati intr-o situatie deosebita – bebelusii si copiii de la IOMC (Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului), Casa Agar,Casa Sperantei, Cresa Cercelus.

 

Va asteptam cu ceai cald, zambete si colinde!

Despre FUNDATIA ACORNS

Fundatia Acorns ofera educatie si ingrijire copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 si 6 ani dupa metoda si programa britanica care are ca punct central individul si capacitalile sale. In acest sens, copiilor le este oferit un spatiu sigur, fericit si stimulator in care pot invata. Acorns ofera un serviciu exclusiv in limba engleza. Fundatia Acorns este membru al British Association for Early Childhood Education si al Learning Through Landscapes si afiliata International British School of Bucharest si Council of British International Schools.

Confirmare pana la data: 13 decembrie 2013

Participare: Intrare libera