Training intensiv in negociere si vanzari pentru oamenii tai

BUCURESTI - 9 iunie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Divizia de training a companiei Acta Nonverbal organizeaza in perioada 21-22 iunie 2008 un curs interactiv de 2 zile cu tema “Advanced Negociation and Sales Skills”, o reala oportunitate de dezvoltare personala si profesionala pentru cei interesati de rafinarea si dezvoltarea abilitatilor durabile in procesul de negociere si de vanzare cu clientii, furnizorii si alte terte parti.

Training intensiv in negociere si vanzari pentru oamenii tai

De ce au nevoie oamenii de vanzari de acest tip de training? Pentru ca prin castigarea unei experiente si abilitati noi in domeniul negocierii si vanzarii, ei vor reusi sa reduca presiunea unei tranzactii, sa stabileasca rapid raporturi interpersonale eficiente cu clientii si sa isi imbunatateasca drastic eficacitatea/productivitatea.

Ce beneficii iti ofera aceasta oportunitate? Vei testa tehnici inovative si strategii alternative de negociere si vanzare. Iti vei rafina cel putin 5 abilitati cheie necesare unui negociator si vanzator renumit (crearea raportului, acuitate senzoriala, obtinerea de “da”-uri, definirea nevoilor si transmiterea de mesaje pozitive). Vei inveta cum sa iti folosesti punctele tale tari de negociator si vanzator, depasindu-ti succes slabiciunile tale. Iti vei stabili propriul plan de dezvoltare cu ajutorul trainerilor si facilitatorilor.

Cui se adreseaza acest curs? Acest program este dedicat tuturor persoanelor care se confrunta cu negocieri si vanzari in viata de zi cu zi (antreprenori, sales manageri, area sales manageri, team leaders, account management, PR, middle & top management), precum si profesionistilor in general din domenii precum asigurari, FMCG, retail, B2B, banking, servicii, juridic, etc. Este un curs avansat dedicat negocierilor si vanzarilor, asa incat recomandam participarea celor care au trecut deja prin aceste experiente (minim 3 luni de zile) si care doresc perfectionarea in aceasta directie.

Despre ACTA NONVERBAL

Acta Nonverbal este o companie de training si consultanta in domeniul comunicarii, fiind numarul 1 in aria de training pentru transferul si dezvoltarea abilitatilor de comunicare nonverbala, creand primul site din Romania dedicat acestui domeniu (www.nonverbal.ro). Compania are peste 6 ani de experienta in organizarea de traininguri, conferinte si diverse evenimente, oferind cursuri deschise si in-house in domeniul comunicarii (relatii publice, relatii cu media, comunicare interpersonala, comunicare nonverbala, comunicare de criza), scoli de vara si workshopuri.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acta-nonverbal/training-intensiv-in-negociere-si-vanzari-pentru-oamenii-tai