Vrei o cariera europeana? Inscrie-te pana in 11 august 2009 la competitia de asistenti romani pentru secretariat la UE!

BUCURESTI - 4 august 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Vrei sa scapi de criza si sa iti incepi o cariera europeana? Esti absolvent de studii superioare sau ai experienta de peste trei ani in domeniul secretariatului? Ai abilitati de comunicare, de organizare a agendei si a reuniunilor, de clasificarea a documentelor? Atunci inscrie-te pana la 11 august 2009 in competitia pentru cele 144 de pozitii de asistenti in domeniul secretariatului deschisa pentru romani de EPSO (Oficiul European pentru Selectia Personalului). Acestea sunt printre ultimele pozitii dedicate cetatenilor romani, urmand ca din 2010 la aceste competitii sa participe reprezentanti din toate tarile membre ale Uniunii Europene.

Oficiul European pentru Selectia Personalului face pe site-ul sau oficial www.eu-careers.eu inscrieri la testele de preselectie pentru recrutarea de asistenti de cetatenie romana in domeniul secretariatului. Sunt disponible 144 de locuri, iar salariile sunt de peste 2.500 de euro pe luna.
Aceasta inscriere se face online pe site-ul amintit mai sus iar in plus de anul acesta candidatii trebuie sa completeze un formular de candidatura detaliat, in care sa prezinte educatia, experienta si motivatia candidaturii pentru o astfel de pozitie.
Testele de preselectie se vor sustine in decursul lunii octombrie 2009 si se dau in cea de-a doua limba cunoscuta de candidat, printr-un test grila contraconometru, pe computer. Aceasta proba eliminatorie contine intrebari referitoare la dezvoltarea Uniunii Europene, dar va fi verificat si rationamentul verbal si numeric, care testeaza rapiditatea gandirii.
Cei care trec de aceste teste de preselectie vor merge in primavara 2010 la Bruxelles pentru a sustine probe practice si interviul oral cu comitetul de selectie (drumul este asigurat de organizatorii concursului). Probele practice constau in pregatirea si prelucrarea (in limba straina cunoscuta) a unui document in MS Word si sa redacteze o compunere in limba romana pe baza unor elemente indicate.
Site-ul Euroconcurs.ro isi propune sa ii consilieze pe toti cei care doresc sa candideze la un job bine platit la UE. Toate informatiile necesare inscrierii in aceasta competitie sunt disponibile pe site-ul www.euroconcurs.ro . In plus, Euroconcurs organizeaza un training intensiv in data de 10 Octombrie 2009 cu un specialist de la Bruxelles, care ii invata pe candidati cum sa treaca cu brio testele de preselectie, piatra de incercare pentru obtinerea cu succes a acestui job.

Despre ACTA NONVERBAL

Reprezentantii Euroconcurs.ro ofera consultanta gratuita si amanuntita in ceea ce priveste inscrierile la competitiile europene si informatii legate de bibliografie tuturor acelor persoane care se inscriu si platesc taxa pentru trainingul din data de 10 Octombrie. Cei care se inscriu pana in data de 10 August 2009 platesc 350 RON, urmand ca ulterior preturile sa fie 400 RON pana in 10 Septembrie 2009 si 450 RON pana in 10 Octombrie.
Pentru informatii suplimentare puteti contacta echipa Euroconcurs.ro pe email-ul info@euroconcurs.ro sau la telefon 0720 44 34 00.
info@euroconcurs.ro