Pentru fotografi! De luna cadourilor, celebrul workshop Epson Print Academy costa doar 200 Lei!

BUCURESTI - 6 decembrie 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Locurile sunt limitate!

Pentru fotografi! De luna cadourilor, celebrul workshop Epson Print Academy costa doar 200 Lei!

Workshopul Epson Print Academy va invata sa intelegeti mai bine:
1. Cum se fotografieaza un portret in conditii de studio.
2. Ce sisteme de iluminare pot fi utilizate.
3. Cum se prelucreaza imaginile in Apple Apperture sau Adobe Lightroom.
4. Cum si cu ce se calibreaza monitorul.
5. Cum se realizeaza un profil ICC la imprimanta.
6. Cum functioneaza o imprimanta foto profesionala si care sunt setarile necesare in Photoshop pentru a 'scoate' un print pe care il puteti vinde clientilor.

Fiecare cursant va fotografia cu cel mai ravnit aparat, Nikon D3 si obiective pro, va 'incerca' lumina de la Elinchrom, va prelucra imaginile la un Apple, va fi initiat in color-management cu spectrofotometrul de la X-Rite si va printa cu cea mai populara imprimanta foto, marimea A2+, care nu lipseste din niciun studio foto profesional din strainatate: Epson Stylus Pro 4880, cu 8 culori si sistemul Epson UltraChrome K3 si Vivid Magenta. Toata tehnica este pusa la dispozitie la Epson Print Academy de partenerii Action Concept: Adobe, Apple, Epson, Eizo, F64, Nikon, Wacom, X-Rite.

Trainerul in fotografie este Simion Buia, care a studiat in Germania, modelele de la o agentie de modeling profesionala, gustarea calda si cafeaua inclusa. In plus: participantii sunt invitati sa aduca o fotografie RGB si vor fi rasplatiti cu alta, in CMYK.
Invitati speciali: Radu Niculescu, brand manager Nikon Romania, Simona Decuseara. National Sales&Marketing Manager Epson Romania&Bulgaria.

Perioada: h10 - 18
Locatia: Hotel Siqua, Bucuresti
Data: 13 sau 14 noiembrie. Atentie, workshopul nu dureaza 2 zile, ci acelasi workshop are loc si sambata, 13 decembrie, si duminica, 14 decembrie.
Cost: 200 Lei. (tva inclus)

Despre Action Concept SRL

Action Concept este firma specializata in organizarea si sustinerea de workshopuri fotografice in Romania. In parteneriat cu firme de top din domeniul fotografic si nu numai, Action Concept doreste sa ofere doza necesara de profesionalism prin educatie tuturor celor interesati de fotografie in general.


Informatii suplimentare si inscriere: www.printacademy.ro
Mobil: 0763 654 920

office@actionconcept.ro