8 ziaristi romani la Bruxelles

BUCURESTI - 15 aprilie 2022

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Social

Programul Bursele JTI pentru Jurnalisti – editia 2020-2021 a desemnat opt castigatori care vor participa la stagiul de pregatire in cadrul unor importante institutii si organisme europene.

8 ziaristi romani la Bruxelles

          BUCURESTI, 15 APRILIE 2022: Programul Bursele JTI pentru Jurnalisti – editia 2020-2021 a desemnat opt castigatori care vor participa la stagiul de pregatire in cadrul unor importante institutii si organisme europene. Timp de o saptamana, cei 8 ziaristi vor efectua  vizite de lucru la institutiile europene din Bruxelles, la sediul NATO, precum si la alte autoritati, organizatii sau entitati relevante

         Iata numele castigatorilor:

 

Victor CARACULACU – Radio Romania Actualitati

Andreea GUTU – Profit News Tv/ Profit.ro

Mihai ICHIM – DC News

Daniel NEGUT – Radio Romania Actualitati

Constantin OPRIS - Profit News Tv/ Profit.ro

Pavel SINKA– UEnciclopedia

Claudia SPATARESCU - Societatea Romana de Televiziune

Alex VLADESCU – Antena 3

Cei doi ziaristi romani care vor beneficia de stagiul extins de documentare si training la Bruxelles sunt:

 Mihai ICHIM - DC News

Pavel Sinka - UEnciclopedia   

 

         Editia 2020-2021 (a XX-a) a programului Bursele JTI pentru Jurnalisti va fi urmata in scurt timp de cea de-a XXI-a editie, corespunzatoare anului in curs, decalarea perioadelor de organizare fiind o consecinta fireasca a restrictiilor impuse pe perioada pandemiei Covid-19. Bursele JTI pentru Jurnalisti este un program organizat de JTI Romania, Ad Media Consult si ClubEconomic, cu sprijinul fostilor bursieri.

   Programul Bursele JTI pentru Jurnalisti a fost lansat in anul 2000, ca o continuare a programului de stagii initiat in anii ‘90 de National Forum Foundation/Freedom House, avand suportul  Guvernului SUA. Obiectivul programului a fost dezvoltarea cunostintelor si abilitatilor jurnalistilor, prin expunere la realitatile democratiilor dezvoltate, experienta in medii culturale diverse si practica profesionala specializata, mai intai in Statele Unite, iar ulterior la Bruxelles. Mai multe detalii cu privire la Programul Bursele JTI pentru Jurnalisti gasiti aici: BurseJTI.ro.

 

Nota: Persoana de contact: Irina Apostol

e-mail: irina.apostol@admediaconsult.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ad-media-consult/8-ziaristi-romani-la-bruxelles1