ADCO Development continua inovatiile in gestionarea bazelor de date

BUCURESTI - 7 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

De aceea in 2006, ADCO Development a dezvoltat pentru clientii sai un sistem de baze de date accesate in timp real, care pot functiona atat online cat si offline.

ADCO Development continua inovatiile in gestionarea bazelor de date

Situatia companiei la zi in orice moment

'Dupa cum o simtim chiar pe pielea noastra, succesul unei afaceri presupune complicarea tuturor aspectelor legate de organizarea ei. ADCO Development este partenerul la care un manager poate apela in momentul cand simte ca lucrurile trebuie sa se simplifice pentru a sustine o crestere din ce in ce mai mare. ' declara managerul ADCO Development, Cosmin Aldea
De aceea in 2006, ADCO Development a dezvoltat pentru clientii sai un sistem de baze de date accesate in timp real, care pot functiona atat online cat si offline. Ce inseamna aceasta?

Inseamna ca ADCO Development este pregatita sa conceapa o baza de date personalizata pentru fiecare client, care gestioneaza activitatea companiei de la intrarea marfurilor pe stoc pana la facturare, gestiunea clientilor si furnizorilor/distribuitorilor, resurse umane, chiar tiparire de etichete pentru felicitarile de Craciun.

O astfel de baza de date este extrem de utila pentru fiecare manager. Avand acces permanent la informatii putem afla usor orice raspuns cu privire la vanzari, clienti, situatie stocuri, eficienta angajatilor, cifra de afaceri, profit, cashflow. Si toate aceste informatii valabile in timp real, fara sa fie nevoie sa intrebam contabilul, soferul sau seful de magazie.

Utilitatea unui baze de date ADCO AS este cu atat mai valoroasa cu cat permite oricand evaluarea situatiei la zi. Cu toate datele transparente si actualizate, generate in rapoarte, se pot face mult mai usor previziuni, se pot lua decizii pentru viitor. Mai multe informatii puteti obtine de pe www.adcodevelopment.ro.

Noul site

Urmand natural dezvoltarii diviziei de solutii software ADCO AS, ADCO Development a lansat de curand noul site cu varianta in romana si engleza - www.adcodevelopment.ro
In afara de prezentarea produselor, pe site puteti gasi o serie de studii de caz in care este explicata implementarea personalizata a solutiilor ADCO AS. Pentru solutiile contractate, ADCO Development asigura training gratuit pentru utilizare si administrare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adco-development-consulting/adco-development-continua-inovatiile-in-gestionarea-bazelor-de-date