DreamShare lanseaza cea mai avansata platforma de cadouri foto si imprimare poze din Romania

Brasov - 2 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Internet

Live site

Startup-ul romanesc DreamShare lanseaza cea mai avansata platforma de editare si comanda a produselor personalizate cu fotografii, din Romania. Bazata pe softul oferit de Taopix UK, lider mondial in domeniul personalizarii online a produselor foto, platforma DreamShare ofera clientilor din Romania o experienta impecabila in crearea de fotocarti, calendare si alte cadouri. Investitia in platforma si echipamente se ridica la aproximativ 80.000 EUR, fiind partial finantata prin intermediul programului guvernamental Start-up Nation.

Echipa Dreamshare

Echipa Dreamshare

 DreamShare ofera o experienta impecabila in crearea si comandarea de produse personalizate cu poze, direct de pe dispozitivul clientului, fie ca acesta este cu ecran mic sau mare 

Adrian Marinescu - DreamShare Romania

Adorabel Print Concept SRL, un startup din Brasov, a finalizat implementarea si lansarea platformei de editare si comanda a produselor personalizate cu fotografii, sub brandul DreamShare.

Fondatorul si actionarul companiei, Adrian Marinescu, a decis, in urma unei amanuntite analize a furnizorilor de software de profil, sa se alature selectei familii Taopix, leader monidal in furnizarea de software dedicat personalizarii foto online. “Pana in prezent, in Romania nu exista o solutie avansata, disponibila pentru pentru clientii care doreau sa isi creeze si printeze popriile fotocarti, tablouri, calendare si alte produse personalizate,  Astfel, am identificat o oportunitate pe piata, de care am incercat sa profitam. DreamShare ofera o experienta impecabila in crearea si comandarea de produse personalizate cu poze, direct de pe dispozitivul clientului, fie ca acesta este cu ecran mic sau mare”, a declarat Adrian Marinescu. Compania Adorabel Print Concept SRL a finantat partial acest proiect prin intemediul programului Startup Nation, la care s-au adaugat sursle proprii ale companiei. In contextul in care finantarea guvernamentala vine si cu anumite obligatii, dl. Marinescu a dorit sa se asigure ca banii vor fi utilizati in scopul maximizarii randamentului investitiei, acesta fiind motivul pentru care a ales Taopix, o solutie mai scumpa, dar cea mai avansata din lume, la ora actuala. 

Tinta DreamShare pe termen lung este să creasca exponential in zona cadourilor personalizate cu fotografii si sa nu se limiteze doar la Romania, ci sa devina un furnizor regional. Adrian Marinescu considera ca promovarea brandului este cheia succcsului afacerii, colaborand in acest scop cu o companie cu experienta extinsa in domeniul marketingului online, acestia oferind suport in activitatea de lansare, implementare si mentenanta a brandului. Platforma DreamShare ofera o gama larga de produse personalizate: fotocarti, tablouri canvas, postere, calendare si foto-cadouri de diverse tipuri (ceasuri, brelocuri, cani, huse de telefon,etc). De asemenea, platforma permite si lansarea de comenzi online pentru imprimare de fotografii. Experienta de utilizare a platformei este ergonomica si intuitiva, permitand comandarea cu usurinta a produselor personalizate, direct de pe calculator, tableta, telefon, Facebook sau Instagram.

“Suntem exterm de incantati sa ii avem pe cei de la DreamShare in familia noastra” a declarat Steffen Haaga, directorul comercial al Taopix UK. “Romania nu beneficia pana acum de aceste servicii din partea unui furnizor local si suntem siguri ca Adrian si echipa sa vor continua eforturile lor sustinute in dezvoltarea pietei locale de produse foto personalizate.” “Prin inovare continua si prin o evolutie pozitiva a ofertei noastre de produse, in tot ceea ce facem suntem cu gandul la clientii nostri si suntem nerabdatori sa vedem ce rezerva viitorul pentru DreamShare.” a concluzionat Steffen Haaga.DreamShare isi propune ca in urmatoarele 12 luni sa devina leaderul de piata in domeniul comenzilor online de produse personalizate foto, avand in plan diversificarea continua a gamei de produse oferite.

Despre Adorabel Print Concept SRL

Compania Adorabel Print Concept SRL este un startup din Brasov, infiintat in anul 2017. Activand sub brandul DreamShare, compania ofera prin intermediul site-ului dreamshare.photo, servicii de imprimare fotografii, personalizare si imprimare a produselor personalizate cu poze.