A apărut mâncarea bio pentru animalele de companie şi în România: Organipets !

BUCURESTI - 10 mai 2010

Comunicat tip General in Sanatate

În premieră în Romania, acum este disponibilă hrana bio pentru animale. OrganiPets este o mâncare uscată bio pentru câini şi pisici, importată din Marea Britanie şi este disponibilă pe www.organipets.ro.

A apărut mâncarea bio pentru animalele de companie şi în România: Organipets !

“Organipets România apare în urma dorinţei noastre de a ne hrăni propriile animale cât mai sănătos. Mâncarea bio este cea mai bună mâncare pe care noi, copiii noştri şi acum în premieră şi animalele noastre de companie o pot mânca.“ a declarat Laurenţiu Boeriu, directorul de vânzări Organipets România.
Toate produsele Organipets sunt organice, hipoalergenice, nu au adăugate culori artificiale, arome sau conservanţi, nu conţin grâu sau soia. Veterinarii au ajuns la concluzia că puiul este cea mai bună carne pentru stomacul câinelui sau pisicii. Orezul este de asemenea organic, este foarte uşor digerabil şi permite nutrienţilor să fie uşor absorbiţi. Nu sunt folosite ingrediente ca porc, vită, grâu sau gluten de grâu pentru că pot cauza alergii, intestine moi şi iritaţii pe piele. În plus hrana nu conţine coloranţi artificiali, aditivi sau conservanţi.
Momentan produsele Organipets sunt disponibile numai prin comanda on-line dar în urmatoarele luni vor putea fi găsite în magazinele de profil din Bucureşti şi din ţară.
Gama Organipets cuprinde:
•Hrană uscată Câine (adult): 1 kg, 2,5 kg, 12 kg
•Hrană uscată Pisică (adult): 750 gr, 5 kg
•Hrană uscată pentru câine (junior): 2 kg
•Delicii pentru câini: 225 gr

Află mai multe despre Organipets pe www.organipets.ro

Despre Adwork

Distincţii primite de Organipets UK:
•În 2008 - Greenshoots Award pentru cea mai eco-friendly afacere nouă din Oxfordshire.
•Cea mai bună companie de mâncare de animale din Marea Britanie, conform Good Shopping Guide 2007 / 2008
În pofida climatului economic actual, OrganiPets este o afacere matură, care se dezvoltă continuu. Se distribuie în peste 400 de magazine în Marea Britanie şi se exportă în alte 10 ţări din Europa. Acum şi în România!
Alexandra Banciu
office@organipets.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adwork/a-aparut-mancarea-bio-pentru-animalele-de-companie-si-in-romania-organipets