Concert Vama

Locul desfasurarii: Coyote Cafe

Organizator: VAMA

Concert Vama

In saptamana neagra a alegerilor, VAMA isi invita fanii la un miting pseudo-electoral. Simpatizantii formatiunii sunt asteptati in Coyote Cafe, joi 19 noiembrie incepand cu ora 21:30. Poate ca traim prost, dar asta nu ne impiedica sa cantam bine. Astfel, cei care s-au saturat de mesaje electorale sunt invitati la doua ore de muzica presarata cu mesaje sociale pentru care politicienilor nu le mai ramane foarte mult timp.

In timpul campanei cu totii au tinut sa demonstreze ca, inainte de a fi candidati, ei sunt, in primul rand, artisti desavarsiti. Astfel, VAMA asteapta electoratul in Coyote Cafe pentru a-si manifesta aprecierea fata de dansurile, poeziile si cantecele care au inlocuit in aceasta toamna platformele electorale.
Biletele pentru miting costa 40 RON si pot fi procurate din magazinele Diverta sau la Coyote Cafe. Membrii organizatiei de tineret a fanilor VAMA vor beneficia de un pret preferential. Daca prezinta carnetul de membru al unei scoli sau facultati, tinerii vor putea cumpara biletele contra sumei de 25 de RON.

Va fi un miting fara discursuri si aclamatii. Singura promisiune pe care o fac baietii este cea a unui show exploziv, promisiune pe care au respectat-o pana acum de fiecare data. Cei care doresc sa vada imagini sau clipuri de la manifestatiile VAMA din teritoriu, le pot gasi pe www.tudorchirila.blogspot.com, blogul personal al lui Tudor Chirila.Carina Sava
e-mail: carina.sava@agentiadevise.ro
Tel: 0722.375.753

Despre AGENTIA DE VISE

Talentul anului are loc in cadrul Premiilor Ioan Chirila, singura competitie independenta care se adreseaza gazetarilor sportivi din Romania. Mai multe detalii despre concurs se gasesc pe site-ul Premiilor, www.ioanchirila.ro.

Participare: Intrare libera