Cum sa imbunatatesti geamul termopan cu folia de protectie solara

BUCURESTI - 29 iunie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Stiai ca ai posibilitatea de a proteja geamul termopan si totodata sa iti imbunatatesti si viata pe timpul verii? Folia de protectie solara este tot ce iti trebuie pentru a mari viata geamului de termopan dar si pentru a te proteja de temutele raze UV.
Poti sa te feresti de efectele nocive ale expunerii la soare cu ajutorul foliei de protectie si pe langa asta, te va proteja si de caldura verii. Afla cum poti imbunatati geamul termopan cu ajutorul foliei de protectie solara, in articolul de mai jos:

Cum sa imbunatatesti geamul termopan cu folia de protectie solara

Cum sa imbunatatesti geamul termopan cu folia de protectie solara

Ce inseamna folia de protectie solara?Folia de protectie solara este o folie ce se lipeste pe geam si ajuta in principal pentru filtrarea razelor de soare. Ele pot fi folosite atat la birou cat si acasa sau chiar in spatii comerciale. Datorita folosirii foliei de protectie solara pe geamuri nu mai este necesara folosirea de perdele sau jaluzele, decat daca doriti neaparat sa aveti ceva de decor la geamuri.

Cu ce te ajuta folia de protectie solara si cum iti poate imbunatati viata?Odata cu instalarea foliei de protectie solara pe geamuri, tempreatura scade simtitor in incapere chiar cu pana la 5 grade. In acest fel, aerul conditionat nu ma functioneaza la parametri ridicati si racirea incaperii se va realizat cu pana la 35% mai repede. Se va vedea in acest fel o recuperare imediata a investitiei in aceste folii, prin reducerea costurilor de energie in fiecare luna de vara.

Cu ce te mai ajuta foliile de protectie solara: • confort vara si iarna • reducerea razelor UV • controlarea decolorarii geamurilor si a obiectelor aflate in preajma geamurilor • costuri reduse la energie • intimitate crescuta (daca se folosesc folii de protectie reflexive)• cresterea securitatii asigurand o protectie a geamului • aspect mai frumos, elegant • geamul nu se mai incalzeste de la razele solare (aplicare la exterior)

De ce antreprenorii folosesc folie de protectie solara pentru spatiile de birouri?Antreprenorii doresc sa ofere cele mai bune conditii pentru angajatii lor pentru ca acestea sa dea cel mai mare randament in activitate. In zilele caniculare, este posibil ca toata acea caldura sa afeceteze angajatii asa ca este ideal ca geamurile sa aiba folie de protectie solara. Aceasta absoarbe caldura si ofera o buna protectie impotriva stralucirii soarelui, care de multe ori este orbitoare. Asa ca vizibilitatea monitoarelor nu va fi afectata.

Efectul de oglinda al acestei folii de protectie solara, pe langa faptul ca va impiedica caldura sa intre in incapere, va proteja si angajatii de razele UV pe parcursul zilei.

Cum se poate aplica folia de protectie solara?Montarea este relativ usoara insa aveti nevoie sa tineti cont de cateva aspecte si sa aveti anumite ustensile necesare colantarii geamurilor:

- aveti nevoie de racleta de cauciuc, cutter, pulverizator de plastic. Daca nu le aveti, puteti sa le procurati de la noi, de pe site-ul autocolant.ro- curatati foarte bine geamul cu o solutie de curatat geamurile. Insistati mai ales la muchii si la colturi. - taiati folia ce trebuie aplicata, cu 1 cm in plus atat pe lungime cat si pe latime- indepartati stratul de protectie de pe folie si asigurati-va ca stropiti permanent folia cu apa. Folia trebuie umezita permanent- aplicati folia pe geam si utilizati racleta de cauciuc pentru a aplica folia, din centru spre margini.- taiati surplusul de folie cu ajutorul cutterului

Daca se formeaza bule de aer, cu ajutorul unui ac, intepati usor folia si cu racleta eliminati excesul de aer, lipind folia de geam.

Bucurati-va de racoare chiar si cand e canicula afara! Alegeti folia de protectie solara, imbunatatiti aspectul geamurilor termopan si protejati-va corpul de efectele razelor UV! Le gasiti pe autocolant.ro in sectiunea Autocolant geam – Folie de protectie solara!