Și în România poți paria pe curse de cai și ogari

BUCURESTI - 16 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

Cu siguranță ai văzut în filme cât de apreciate sunt în anumite țări cursele de cai și ogari. Și, chiar dacă în țara noastră sunt puține persoane care cunosc mai multe despre acest tip de competiții, este bine de știut, pentru distracție, că ai și la noi posibilitatea de a paria pe așa ceva.

pariuri pentru curse de cai și ogari

pariuri pentru curse de cai și ogari

În România ai curse de cai și ogari și cote urmarite online pe Betfair.ro.

Această agenție online este singurul operator licențiat din România care are în ofertă acest gen de evenimente și care vine cu cote interesante pentru tot ce ține de acest fel de competiții sportive. Se poate paria atât pe platforma de pariuri sportive, cât și pe cea de betting exchange. Oferta de cai și ogari este variată și bogată, acoperind cele mai importante circuite din Marea Britanie, SUA,  Franța, Suedia,  Chile,  Africa de Sud, Australia etc.

De ce  să alegi pariurile pentru curse de cai și ogari?

Atunci când vrei să încerci și altceva decât pariuri pe sporturi clasice și cauți ceva inedit și special, cu siguranță nu o să pierzi din vedere competițiile cu cai și ogari. Acestea oferă numeroase avantaje și opțiuni, de care nu dispui la alte tipuri de pariuri sportive.

Printre cele mai importante motive pentru care să alegi cursele de cai și ogari menționăm:

Poți paria online

Pentru că nu este un gen de competiții pe care să-l poți urmări la televizor, cu siguranță acest gen de serviciu îți va fi de ajutor. Nu trebuie să mergi nicăieri și să risipești niciun efort pentru a paria și a-ți crește adrenalina.

Cotele la curse sunt afișate în timp real

Chiar dacă cursele se desfășoară pe alte meleaguri, poți urmări și cunoaște în timp real care sunt cotele, când, dacă și de ce să acționezi într-o anumită direcție. Cotele sunt afișate în multe cazuri chiar și cu câteva ore înainte de debutul competițiilor.

Ai acces la transmisiuni live ale competițiilor la care pariezi

Atunci când vrei sa iei cea mai buna decizie de securizare a profiturilor și investiției, apreciezi cu siguranța acest tip de transmisiuni. Adrenalina și intensitatea sunt altele, mai ales când ai de-a face cu competiții atât de dinamice și spectaculoase, precum sunt cele cu curse de cai sau ogari.

Ai cote foarte bune garantate

Platforma online Betfair garantează cele mai bune cote între cota inițială, Starting Price și Price Rush, disponibila doar aici.  Prin acestea, la pariurile plasate online se poate primi cota de la betting exchange, dacă aceasta este mai bună.

Poți utiliza opțiunea de cash out

Pentru că este vorba despre un tip de pariuri plasate online, poți beneficia și de funcția cash out. Aceasta îți permite să decizi în timpul competiție dacă vrei să ieși, să rămâi sau să mărești miza. Astfel poți avea un control mult mai bun al jocului și câștigurilor ce pot fi obținute.

 

Pentru a face ceva special, merită să încerci și pariurile sportive cu cai și ogari. Pentru siguranță pariază cu responsabilitate, doar dacă ai peste 18 ani și doar pe platforme licențiate, așa cum este și Betfair.ro.